Inlägg från: Utflykt i verkligheten |Visa alla inlägg
  • Utflykt i verkligheten

    Trött på snokande flickvän!

    Anonym (M) skrev 2016-02-27 18:51:50 följande:

    Fast jag är ju inte otrogen, även om jag har kontakt med henne.  Jag måste ju få ha tjejkompisar, eller?   Jag vill bara vara vän med henne, men vi träffas inte, utan det är bara min tjej jag är med!Det är hon som ställer krav, hon vill snoka i mina privata grejer, känns som att hon inte litar på mig, och orkar inte med sånt här tjafs och svartsjuka hela tiden.  Jag vill vara med henne, men orkar inte med allt bråk, svartsjuka och snokande.  Det förgiftar och förstör vårt förhållande.  Hon var inte sån förut. 


    Hur hade du reagerat om situationen hade varit den omvända? Se för ditt inre hur din flickvän har sex med någon annan. Han tar på hennes nakna kropp, kysser henne ömt och kommer in i henne.

    Tänk dig sedan att hon ändå väljer att ha kontakt med den här killen, trots att du fortfarande har svårt att lita på henne, så det inte alls var länge sen som du fick reda på att du hade blivit bedragen.

    Hade du känt dig älskad? Respekterad? Hade du kunnat slappna av och bara hoppas på det bästa, att deras attraktion inte blir för stark igen?
  • Utflykt i verkligheten
    Anonym (M) skrev 2016-02-27 23:05:25 följande:

    Säkert skulle hon kunna göra det, vem vet. Har blivit utsatt för otrohet i tidigare förhållanden. Blir bara så trött på hennes uppspärrade sorgsna ögon, hennes söndergråtna ansikte etc. Nu kan hon inte kolla min mobil mer, men märker ju att hon blir på helspänn så fort min mobil ringer eller jag får sms...


    Tack för att du bekräftade det jag redan misstänkte. Tips för framtiden: Att ta sin historia ett steg för långt är oftast det som avslöjar det hela...
  • Utflykt i verkligheten
    Anonym (Jessica) skrev 2016-02-29 18:13:50 följande:

    Ok, jag har blivit tipsad av mina vänner om denna tråden, men avvaktat, och ville inte skriva förrän jag var helt säker på att det var mig det handlade om, men det är jag nu..   Alltför mycket stämmer, tror inte längre att det är ett sammanträffande. 

    Kan inte mycket mer än bekräfta vad min pojkvän (TS) skriver,  det stämmer i helhet.

    Jag vet att han hade en "vän" som han skrev med, men trodde (ville tro) att det var precis som han sa,  just en vän...    Fick reda på att han varit otrogen med henne vid flera tillfällen, när detta avslöjades så  bröt han ihop totalt, och ville göra allt för att få de bra mellan oss igen.  Han ville inte ha henne, skulle bryta med henne, han älskade mig, ville gifta sig med mig, få barn med mig etc.   Hon var ett misstag. 

    Jag ställde som krav att han skulle bryta med henne helt, när det blev uppenbart att han inte gjort det (hon skickade deras konversationer till mig, de var relativt oskyldiga från hans sida, men likväl hade han inte brutit med henne)

    Hon har hotat mig, och skriver till mig gång på gång att jag(!) är en hora som ligger med alla, att jag är äcklig och ful, och det är henne som han älskar.  Att jag är värdelös och inte betyder något för honom.  


    Så hur känner du inför allt som han har skrivit här?
  • Utflykt i verkligheten
    Anonym (Jessica) skrev 2016-02-29 19:52:13 följande:
    Ville ju först inte tro att det handlade om oss, men det är för mycket sammanträffanden...

    Vad jag känner?   Ja, jag kan inte lita på honom.  Är övertygad om att han fortfarande har viss kontakt med henne, även om han vägrar erkänna det för mig...
    Har sett svart på vitt att de faktiskt hade kontakt så sent som för två veckor sen, och efter det bytte han lösenord...

    Vi hade aldrig bråkat, men efter att han varit otrogen, har vår relation blivit allt sämre..    Medan hon uppmuntrar honom till att lämna mig...
    Han har ju erkänt det här om inte annat. Både kontakten och hur han känner för henne.

    Vore jag dig så skulle jag bespara mig själv mer dramatik och hjärtesorg. Hans inställning visar att han inte har dig och ert förhållandes bästa för ögonen. Han har betett sig väldigt respektlöst och kärlekslöst mot dig.

    Om han verkligen hade älskat dig såsom han påstår, så hade det varit väldigt enkelt för honom att bryta med den andra tjejen. I min värld så ser han dig som en back-up. Han tycker säkert om dig, men älskar han dig? Knappast...
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!