• Stårschan

    Trött på snokande flickvän!

    TS - för alla inblandades skull bör du inse att du inte är mogen att ha ett förhållande som är djupare än KK. Om den här tråden är på riktigt tycker jag ärligt talat synd om dig som inte fått lära dig vad kärlek, trohet och empati handlar om.

  • Stårschan
    Anonym (M) skrev 2016-02-29 15:56:31 följande:
    Nej, jag hade såklart inte tyckt det var ok om hon var otrogen och fortsatt träffa snubben.   
    Anonym (Omg) skrev 2016-02-28 06:29:31 följande:
    Alltså du är så humla trög att du verkligen inte fattar?! Kan du även svara på frågan om du hade varit okej med om hon var "vän" med en man hon legat med bakom din rygg?!
    Nej, det hade inte varit ok. Ja, jag älskar min flickvän   Jag förstår att jag sårat henne, men samtidigt så känner jag för den andra tjejen också...   Hon älskade mig, och litade också på mig.  Hon blev också sårad, men hon är inte lika arg som min flickvän, utan hon tar det lugnare, och säger att hon finns där för mig, och väntar på mig... Och att hon kan ge mig riktig kärlek. 
    Låter säkert helt sjukt, men min flickvän kan bli  så aggressiv ang detta.  Har nog inte nämnt det innan, men min flickvän fick ett missfall strax före allt detta, och det kanske också påverkar hennes känslor?  Hormoner?    
    Hur har du mage att sitta och på fullt allvar tycka att det är OK med hårdare regler för din flickvän än för dig? Hon ska acceptera att du har kontakt med tjejen du vänstrar med, men hon hade inte fått göra detsamma?

    Kryp tillbaka till medeltiden och göm dig under en sten. Kom tillbaka när du är vuxen.
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!