• TanganyikaIka

    Trött på snokande flickvän!

    Ska du ha ett förtroende får du visa dig värdig, ångrar du dig får du visa henne att hon är nummer 1. Det gör du inte genom att fortsätta ha kontakt med den förra tjejen. Tvärtom. Du pissar på din tjej och har inte vet att fatta det. Om du är allvarlig (vilket jag inte har problem med att tro eftersom jag suttit i en liknande sits) med inlägget så ska jag säga åt dig att du snart kommer att vara en fri man (?) med hela världen framför dig att erövra. Din flickvän kommer att ge dig fetdiss och respass till andra jaktmarker. Ingen kvinna skulle gå med på det där i längden. Antingen är älskarinnan ett minne och ni går vidare, respekterar det förhållande ni har eller så har du din älskarinna som vän och kysser förhållandet adjö. Du kan inte ha allting samtidigt. Tyvärr..

  • TanganyikaIka
    Anonym (M) skrev 2016-02-29 16:08:58 följande:
    Min flickvän gick in och blockade henne från mitt konto, men jag tog bort blockeringen. 
    molly50 skrev 2016-02-29 09:30:08 följande:
    Tjejen som TS bedrog sin flickvän med kanske inte heller har alla indianer i kanoten som är med på att ha fortsatt kontakt med TS fast hon vet att han valde sin flickvän före henne och att det kan vara känsligt för hans flickvän.
    Hon älskar mig och är beredd att göra allt för mig...   Därför hon fortfarande vill ha kontakt, hon säger att hon väntar på mig och finns där, oavsett... Är ganska säker på att hon inte bryr sig om min flickväns känslor, de hade en rejäl catfight via fb och sms efter att min flickvän fått reda på otroheten...    De trackar varandra och skriver skit om varandra till mig... 
    Och du njuter? Annars hade du sagt stopp och belägg, satt en gräns till älskarinnan och inte låtit henne såra din flickvän. Låter som om du inte riktigt vill ha slut på det här utan faktiskt njuter av att de slåss om dig, båda bekräftar dig även om det är jobbigt med att hon snokar så är det lite kul ändå att du har två brudar som vill ha dig. Om de bråkar sinsemellan är det ingen som bråkar med dig och ställer dig mot väggen och kräver dig på lite ansvar för dina handlingar, att du faktiskt bedragit din flickvän, låter din älskarinna finnas kvar o ha lite hopp om att ni kan bli ihop igen. För om du säger nej till henne och flickvännen försvinner... vem har du då? 
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!