• Meebo

    Trött på snokande flickvän!

    Jag förstår inte varför alla går så hårt mot TS.

    Han har ju sagt uprepade gånger till sin flickvän att han aldrig kommer göra om det och han tillbringar ALL sin ENDA lediga tid med henne så vad gör det för skada om har har TEXT kontakt med en annan tjej bara för att han har legat med henne?

    Om dem flesta hade dumpat människor som vänner bara för att dem nån gång haft sex med varandra så skulle dem flesta inte ha några vänner alls.'

    Visst han gjorde fel som var otrogen och det vet han om och har erkänt /end

    Hans flickvän är ju heeelt psycho som vill ha alla hans lösenord och se allt han gör för det som en värsta stalker.

    Om jag hade varit TS hade jag dumpat henne och hittat någon annan som inte beter sig som Overly Attached Girlfriend för ett enda snedsteg.

  • Meebo
    Anonym (Usch!) skrev 2016-02-28 11:19:25 följande:
    Så du menar att om din kille (om du nu har nån?!) var otrogen mot dig så skulle du tycka det var okej att han sedan var vän med tjejen?? Ja man kan vara vän med folk man har haft sex med men det är väl kanske inte riktigt rätt läge när man varit otrogen eller?? Men du måste ju vara lika dum som TS som tycker att han inte gör nåt fel! Så sjukt!!
    Läs om, läs rätt. Jag sa aldrig att han INTE hade gjort fel.

    Ja, det hade varit helt okej för mig om han hade varit vän med tjejen fortfarande så länge jag hade koll på att han jobbade när han sa att han skulle och sen spenderade sin lediga tid med mig.

    Jag hade definitivt INTE kännt behov att att ha värsta jävla polisförhöret varenda gång vi träffades om exakt varje ord och handling han gjort innan han kom hem till mig bara för att vara säker på att han inte legat med henne igen eller sönderförfölja hans mobil/internet vanor.
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!