• Anonym (n)

    Trött på snokande flickvän!

    Anonym (M) skrev 2016-02-27 18:25:18 följande:
    Det var inte bara ett par ligg, utan vi hade redan haft kontakt länge, många månader, och blivit nära vänner.  Det kändes bra med henne, och när jag och min flickvän kom till en punkt då vi gled isär lite, då blev jag nyfiken på att träffa denna tjejen IRL. 
    Men kom fram till att det är min tjej som jag vill vara med i framtiden.  Men vill fortsätta vara vän i alla fall med den andra, vill inte släppa henne helt. 
    vill inte släppa henne helt? VAD i jösse namn ska du HA henne till!? sex va, ifall det skiter sig med din tjej?

    Du får väl ändå begripa att om hon säger att villkoret för att ens försöka lappa ihop med dig efter att det är DU som svikit henne, är att du har noll och ingen som helst kontakt med den andra tjejen, sen har du det och du fattar inte varför tjejen blir upprörd?  Du förstår inte varför hon vill kolla dina konton, du förstår inte varför hon blir arg för att du byter lösenord, efter att du gett henne de gamla? 

    Allt du gör visar bara att du inte alls är redo att laga det gamla. Sånt kräver att båda verkligen vill OCH att ni är på samma våglängd. Det är inte ni. Så länge du vill ha en liten dörr till den där andra tjejen "men vi skriver ju bara", så gör du fel! Menar du allvar med att det är din tjej du älskar och vill skapa en framtid med så måste du sluta med den här andra. Finns inga andra alternativ. Har skrivit med i flera månader, säger du. Hm. 

    Om du ger henne lösenord men sen ändrar dem betyder det ju att du har något att dölja, klart hon blir arg och besviken på dig. 

    Jag är inte vän av att ha varandras lösenord, men eftersom ni är i den sitsen att Du varit otrogen får du finna dig i att bli granskad, det är du som har bevisbördan på dig, att visa att du verkligen vill. Tyvärr verkar du inte fatta det 

    Sånt här kan ta månader att reda ut och många klarar det inte. Det är definitivt mycket svårare att lösa det när du har en del av din lojalitet hos den andra tjejen som du "inte vill släppa". 
    Det är som om ni är tre i relationen. Ni behöver gå i parterapi om det ens ska finnas en liten chans

    Om du inte inser allt detta kan du lika gärna göra slut, vara singel och göra vad du vill. 

    Dina handlingar betyder mer än ord. Snacka skit kan alla men det är vad du faktiskt gör på riktigt som betyder något =klippa helt med andra tjejen, sluta ljuga och smussla och vara ärlig
  • Anonym (n)
    Meebo skrev 2016-02-28 11:07:41 följande:

    Jag förstår inte varför alla går så hårt mot TS.

    Han har ju sagt uprepade gånger till sin flickvän att han aldrig kommer göra om det och han tillbringar ALL sin ENDA lediga tid med henne så vad gör det för skada om har har TEXT kontakt med en annan tjej bara för att han har legat med henne?

    Om dem flesta hade dumpat människor som vänner bara för att dem nån gång haft sex med varandra så skulle dem flesta inte ha några vänner alls.'

    Visst han gjorde fel som var otrogen och det vet han om och har erkänt /end

    Hans flickvän är ju heeelt psycho som vill ha alla hans lösenord och se allt han gör för det som en värsta stalker.

    Om jag hade varit TS hade jag dumpat henne och hittat någon annan som inte beter sig som Overly Attached Girlfriend för ett enda snedsteg.


    man har faan inte ens textkontakt i det läget som de är i! Om du och andra inte förstår vad det innebär så är det ni som är korkade. Att ha bara en sån liten kontakt gör att han inte kan laga det han haft sönder. Om han har såna behov att ha textkontakt så kan han ha det med en killkompis istället. Varför ska han ha det just med den är tjejen? Jo för att han dras till henne även om han säger att han vill ha sin tjej .Även om det "bara" är att de skriver så är det att de fortsätter bygga på den relation de påbörjat. 
    Jag tycker också han ska dumpa, men inte pga de skäl du skriver utan för att vara schysst mot tjejen så kan hon träffa nån annan istället .

    jag har varit i båda sitsarna så jag vet vad jag talar om. Först fattade jag inte att det hände, jag "skrev ju bara" men vilken idiot som helst förstår hur man lär känna, man kommer närmare, man börjar blotta sitt innersta osv. Hur man längtar så man fick en stund ifred så man kunde chatta, istället för att umgås med den man var i relation med. hur ens lojalitet sakta flyttas, man försvarar sitt handlande när det blir avslöjat, man vill inte sluta för "man skriver ju bara". Sen fick jag tillbaka med samma mynt av min man. Inte förrän då förstod jag nog hur illa jag hade bett mig. så jo, att "bara skriva" är ofta början till slutet. I mitt fall hade vi inte ens sex men jag dagdrömde om den andre i flera månader, baserat på allt vi "bara skrev". Jag vet också att jag inte är unik, det är så här det går till.
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!