• BandAnna

    Trött på snokande flickvän!

    The one in Blue skrev 2016-02-28 01:17:34 följande:

    Troll. Alldeles för dum i huvudet för att vara på riktigt.


    Tro mig, det finns människor som har precis den här synen på saker och ting. Narcissister kallas det.

    Mitt ex var exakt likadan. Han gjorde så extremt mycket skit bakom min rygg (inte bara otroheter) och ansåg hela tiden att det var mitt fel att det blev gräl. Han slängde ut privata bilder (tack och lov aldrig helnaket) på nätet på mig, träffade andra, ljög ihop historier om mig till sina vänner och sin familj, var alltid ute på flirtturné oavsett om jag stod bredvid eller ej, krävde att få fortsätta ha kontakt med en tjej som han uppmuntrade när hon ville få honom att vara otrogen etc etc. Och när jag blev ledsen över hans snedsteg (det räckte med att jag såg nedstämd ut) så kallade han mig idiot, bitch, psykopat och mycket mycket mer än så. Ett riktigt praktsvin till människa med andra ord.

    Jag var dock aldrig den snokande typen som krävde tillgång till lösenord etc utan jag insåg mitt eget värde och dumpade aset istället, vilket jag hoppas att ts kvinna också gör.

    Och det var det bästa jag gjort i den relationen.

    För sedan träffade jag en alldeles underbar man och lever nu i en relation grundad på gemensam respekt, ömsinthet och harmoni. Vi är som ett perfekt maskineri som stöttar, peppar och lyfter varandra.
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!