• 1234568

    Trött på snokande flickvän!

    Anonym (M) skrev 2016-02-27 18:51:50 följande:
    Fast jag är ju inte otrogen, även om jag har kontakt med henne.  Jag måste ju få ha tjejkompisar, eller?   Jag vill bara vara vän med henne, men vi träffas inte, utan det är bara min tjej jag är med!
    Åsan skrev 2016-02-27 18:40:18 följande:

    Inse! Du kan inte fortsätta vara vän med nån du vänstrat med. Du får bryta all kontakt med henne o jobba på att återfå din tjejs förtroende. Var glad hon ens vill fortsätta med dig. Du är inte i position att ställa krav! Fan vad trött jag blir.


    Det är hon som ställer krav, hon vill snoka i mina privata grejer, känns som att hon inte litar på mig, och orkar inte med sånt här tjafs och svartsjuka hela tiden.  Jag vill vara med henne, men orkar inte med allt bråk, svartsjuka och snokande.  Det förgiftar och förstör vårt förhållande.  Hon var inte sån förut. 
    Nej! Man kan inte vara kompis med den tjej man varit otrogen med. Så enkelt är det.
    Och klart hon snokar och vill veta vad du gör. Hon har nyss fått reda på du varit otrogen och även sedan att du har kontakt med den tjejen. Vem tror du då INTE är till sig av svartsjuka? Och med all rätt!

    Det är enkelt. Du gör ditt liv till en öppen bko för henne, och kapar kontakten med ditt prassel. Du låter din tjej ha tillgång till allt (facebook, instagram mm) tills hon litar på dig igen. Om du slutar vara otrogen och göra saker som du inte ska, då är det ju inga problem att din tjej har tillgång till dina sociala medier?! Right?
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!