• Ego Lovers

    Trött på snokande flickvän!

    Det är DU som ska bygga upp tilliten igen eftersom det är du som har brustit i den. Utan tillit är förhållandet dödsdömt. M

  • Ego Lovers
    Anonym (M) skrev 2016-02-27 18:54:58 följande:
    Ja, jag jobbar väldigt mycket, och på helgerna träffar jag min flickvän.  Hon borde inse att jag knappast har tillfälle att vara otrogen, och det har jag helt ärligt inte heller varit efter att allt detta kom fram!  Jag säger varje dag att jag älskar henne, och ger henne mycket kärlek och uppmärksamhet när vi är med varandra. 
    Ändå han du med det innan och då jobbade du inte alls eller?
  • Ego Lovers
    Meebo skrev 2016-02-28 11:26:52 följande:
    Läs om, läs rätt. Jag sa aldrig att han INTE hade gjort fel.

    Ja, det hade varit helt okej för mig om han hade varit vän med tjejen fortfarande så länge jag hade koll på att han jobbade när han sa att han skulle och sen spenderade sin lediga tid med mig.

    Jag hade definitivt INTE kännt behov att att ha värsta jävla polisförhöret varenda gång vi träffades om exakt varje ord och handling han gjort innan han kom hem till mig bara för att vara säker på att han inte legat med henne igen eller sönderförfölja hans mobil/internet vanor.
    Fast det här var ingen gammal kompis som han har satt på för längesedan utan en ny bekantskap han skaffat för att få knulla lite vid sidan av. Det är väl ändå en stor skillnad än att ha en gammal KK som man varit kompis med långt innan man träffade nya flickvännen.
  • Ego Lovers
    Anonym (dra) skrev 2016-02-28 12:19:08 följande:
    Det är inte så att de flesta ligger runt med sina vänner. Du drar för stora växlar på den erfarenhet du har. Människor är olika.
    Haha... Vem vill ligga med sina vänner!
    Och vilken störd vänkrets som ligger med varann. Aldrig hört talas om
  • Ego Lovers
    Anonym (dra) skrev 2016-02-28 21:50:20 följande:
    Tydligen Meebo KräksMeebo skrev 2016-02-28 11:07:41 följande:....

    Om dem flesta hade dumpat människor som vänner bara för att dem nån gång haft sex med varandra så skulle dem flesta inte ha några vänner alls.'

    .....
    Den enda vän jag legat med är min make. Mina andra vänner har jag enbart vänskap med och inget annat. Det räcke för mig.
    Men visst vissa måste bara få dipp snippan eller doppa snoppen i alla de känner.
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!