Inlägg från: Anonym (Du skojar väl?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Du skojar väl?)

    Trött på snokande flickvän!

    Så du ljög för din älskade tjej o fortsatte kontakten med den andra, närå hon tänker säkert visst att hon är viktigast för dig. O så fattar du inte varför hon blivit svartsjuk, plus att du bytt lösenord osv.

    Hur dum får man bli?

  • Anonym (Du skojar väl?)
    Anonym (M) skrev 2016-02-27 18:19:37 följande:

    Ja, grejen var att vi skulle lämna allt detta bakom oss, och gå vidare och släppa allt.   Men hon kan inte det, hon frågar om denna tjejen varje gång vi ses i princip.  Hon är viktigast, jag är inte otrogen längre.  Är med henne varje helg, på vardagarna jobbar jag till kl 20.  Så hon borde verkligen förstå.    Om jag någon gång skulle vara för trött för att träffas en fredag eller lördag, då blir hon sjukt paranoid och svartsjuk.   Jag bytte lösenord för jag är trött på allt bråk som blir när hon snokar. 


    Du tycker att hon borde förstå dig, du har inte tänkt på att du borde förstå henne? När någon har varit otrogen är det nämligen rätt svårt att få tillit till den andre igen, om den inte aktivt försöker. O du vill fortsätta kontakten med den andre, som en backup.

    Vet inte vad som fattas dig, om det handlar om mognad, ålder, egoproblem eller helt enkelt begåvningsbrister.
  • Anonym (Du skojar väl?)
    Anonym (M) skrev 2016-02-29 16:08:58 följande:

    Min flickvän gick in och blockade henne från mitt konto, men jag tog bort blockeringen. Hon älskar mig och är beredd att göra allt för mig...   Därför hon fortfarande vill ha kontakt, hon säger att hon väntar på mig och finns där, oavsett... Är ganska säker på att hon inte bryr sig om min flickväns känslor, de hade en rejäl catfight via fb och sms efter att min flickvän fått reda på otroheten...    De trackar varandra och skriver skit om varandra till mig... 


    Nåja, det säger ju en del om dom också. Att dom hellre bråkar med varandra än spelar ut dig osv. Kanske förtjänar ni varann alla 3.
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!