• Anonym (what)

    Trött på snokande flickvän!

    Visst om hon väljer att förlåta dig och stanna med dig så får hon släppa det som vart, men du måste ju inse att det kommer att ta tid att bygga upp tilliten igen. Och det kommer verkligen inte att hända så länge du har kontakt med tjejen du var otrogen med. Du är trött på bråken, men det är du som har ställt till det och du fortsätter att såra din flickvän genom att va vän med den andra tjejen. Hur kan du ens tycka att det är okej??!

  • Anonym (what)
    Anonym (M) skrev 2016-02-27 18:19:37 följande:

    Ja, grejen var att vi skulle lämna allt detta bakom oss, och gå vidare och släppa allt.   Men hon kan inte det, hon frågar om denna tjejen varje gång vi ses i princip.  Hon är viktigast, jag är inte otrogen längre.  Är med henne varje helg, på vardagarna jobbar jag till kl 20.  Så hon borde verkligen förstå.    Om jag någon gång skulle vara för trött för att träffas en fredag eller lördag, då blir hon sjukt paranoid och svartsjuk.   Jag bytte lösenord för jag är trött på allt bråk som blir när hon snokar. 


    Men du har ju inte lämnat det bakom dig om du fortfarande pratar med tjejen!! Åh självklart kommer det ta tid för henne att lita på dig igen. Vilket hon inte kan så länge du fortfarande har kontakt med tjejen. Det är enbart ditt eget fel. Men lämna henne, så hon kan hitta nån bättre.
  • Anonym (what)
    Anonym (M) skrev 2016-02-27 18:51:50 följande:

    Fast jag är ju inte otrogen, även om jag har kontakt med henne.  Jag måste ju få ha tjejkompisar, eller?   Jag vill bara vara vän med henne, men vi träffas inte, utan det är bara min tjej jag är med!Det är hon som ställer krav, hon vill snoka i mina privata grejer, känns som att hon inte litar på mig, och orkar inte med sånt här tjafs och svartsjuka hela tiden.  Jag vill vara med henne, men orkar inte med allt bråk, svartsjuka och snokande.  Det förgiftar och förstör vårt förhållande.  Hon var inte sån förut. 


    Alltså det måste ju nått fel på dig. Nej du har ingen rätt att va vän med tjejen du va otrogen med. Du har förgiftat och förstört ert förhållande. Att du ens har mage att skylla på henne..
  • Anonym (what)
    Anonym (M) skrev 2016-02-27 21:17:13 följande:

    Ego lovers: Jag var otrogen under två helger när hon hade hand om sitt barn. Jag var inte redo att träffa hennes barn då, men det har jag gjort nu, så nu träffas vi även de helger hon har sitt barn. Men om det skulle vara nån helg hon har barnet, och jag inte har ork att ses, då blir hon helt fucked up och svartsjuk.


    Vilket är ditt eget fel.
  • Anonym (what)
    Anonym (M) skrev 2016-02-27 22:45:08 följande:

    Jag säger inte att det är synd om mig... Blir bara så trött på svartsjuka, bråk och drama varje helg vi träffas.. Hennes gråt och osäkerhet. Jag har gjort fullständigt klart för henne att jag inte träffat den tjejen mer. Och det vet hon egentligen, jag är ju ned henne när jag är ledig.


    Du kommer inte att få några andra svar. ALLA anser att du har fel, allt är ditt fel och du har bara dig själv att skylla. Tro f*n att din tjej är är arg, ledsen och inte litar på dig. Vill du att det ska bli bra igen så är det upp till dig att bevisa (inte bara snacka) att hon kan lita på dig igen, men det kommer ta tid och mycket jobb från din sida.
  • Anonym (what)
    Meebo skrev 2016-02-28 11:07:41 följande:

    Jag förstår inte varför alla går så hårt mot TS.

    Han har ju sagt uprepade gånger till sin flickvän att han aldrig kommer göra om det och han tillbringar ALL sin ENDA lediga tid med henne så vad gör det för skada om har har TEXT kontakt med en annan tjej bara för att han har legat med henne?

    Om dem flesta hade dumpat människor som vänner bara för att dem nån gång haft sex med varandra så skulle dem flesta inte ha några vänner alls.'

    Visst han gjorde fel som var otrogen och det vet han om och har erkänt /end

    Hans flickvän är ju heeelt psycho som vill ha alla hans lösenord och se allt han gör för det som en värsta stalker.

    Om jag hade varit TS hade jag dumpat henne och hittat någon annan som inte beter sig som Overly Attached Girlfriend för ett enda snedsteg.


    Men på riktigt? Är du så dum? Du kan inte se skillnaden på att va vän med någon som man tidigare haft ett förhållande med eller som man hade sex med när man va singel än att va vän med tjejen som man va otrogen med?!

    Han va först otrogen och lovade sen att inte prata med tjejen men gör det ändå. Helt klart kan hans tjej inte lita på honom.

    Dom borde göra slut. TS är inte mogen gör ett förhållande och tjejen förtjänar bättre.
  • Anonym (what)
    Anonym (ghjgfhjgfhj) skrev 2016-02-28 13:16:36 följande:

    Din kvinna borde veta sin plats. Du har rätt att njuta av andra kvinnor. Läs Koranen.


    Idiot.
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!