Inlägg från: Anonym (Det tror jag nog) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Det tror jag nog)

    Trött på snokande flickvän!

    Anonym (M) skrev 2016-02-27 17:50:00 följande:

    För ett par månader sen var jag tyvärr otrogen några gånger mot min flickvän, med en annan tjej som jag träffat på nätet.  
    Insåg efter det att jag verkligen älskar min tjej, och att det är henne jag vill vara med.  Hon blev helt vansinnig när hon fick reda på att jag varit med en annan, krävde att jag aldrig mer skulle prata med den tjejen jag var otrogen med, i så fall så kunde hon tänka sig att fortsätta vara tillsammans med mig, om jag bröt helt med den andra.  
    Vidare så ville hon ha mina lösenord och pinkod till mobilen och fb, så hon kunde ha koll på att jag inte hade kontakt med den andra tjejen.  Hon fick det, men  detta resulterade bara i bråk, då hon blev galen när hon  såg att den andra tjejen skriver till mig, och att jag svarat henne.   Jag har inte varit otrogen igen, men vill vara vän med den andra...

    Min flickvän har blivit väldigt svartsjuk, och har förändrat sitt beteende.  Blir ofta bråk efter att hon loggat in på min fb och mobil.    Så nu idag bytte jag lösenord på fb och ändrade på mobilen så att bara mitt fingeravtryck kan låsa upp den.  Hon blev skitförbannad!   Och det blev bråk.  Tycker jag har rätt till mitt privatliv, och varför ska hon ha tillgång till mina saker?   Jag har inte varit otrogen igen, jag är med min flickvän, men blir trött på allt bråk. 


    Du ska nog göra din flickvän en tjänst och göra slut istället. Så kan du vara ego alldeles för dig själv!
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!