Inlägg från: Anonym (Mamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mamma)

    Bör hon kalla mig mamma?

    TS, lyssna inte på de bittra röster som tycker du ska rätta tvååringen hundra gånger om dagen!

    Hon vet, men hon ser ju självklart att du är hennes mammafigur - mormor är mormor - mamma är frånvarande. Hon ser hur andras mammor är, och den som fungerar som mamma i hennes liv är ju du, och bara du. Sorgligt självklart att mamman väljer att inte vara närvarande, men flickan har ändå en enorm tur i oturen som har dig, TS!

    Att säga att hon inte förstår innebörden av ordet mamma är helt befängt! Det är ett av de första orden barn förstår innebörden av. "Biomamma" däremot är ett svårt koncept dock - en kvinna hon knappt känner och blir påtvingad när mamman känner för det - jag förstår att hon ryggar tillbaka när hon ser henne.

    Hon förstår vad "mamma" är baserat på iakttagelser av världen omkring henne, böcker m.m. Att ni säger att du inte är mamma är OK, men snälla rätta henne inte dagligen när hon säger mamma - det skapar ju enbart distans mellan er, och förstärker känslan hos flickan att hon inte har någon mamma alls.

    För övrigt tycker jag ni ska kämpa vidare för att få vårdnaden.

  • Anonym (Mamma)
    Anonym (NEJ!) skrev 2016-02-25 22:46:51 följande:
    Absolut inte, jag har varken gått ut med mitt namn eller firma ;) Men nice try {#emotions_dlg.flower}Flört Tänka sig att bla du kunde få tråden att handla om mig och mitt leverne, får tacka för komplimangen att jag har en så viktig roll i ditt/ert liv.
    Tror BioBonus med "bs" syftar till ditt tidigare svar om att du inte kan gå in på vad för typ av arbete du har pga sekretess. Självklart kan ett juridiskt ombud yttra generella åsikter på ett publikt forum, och även skriva att denne är ett juridiskt ombud, utan att bryta av någon form av sekretess.

    Det borde du förstå om du jobbar som juridiskt ombud tycker jag... Men du uttrycker dig å andra sidan inte heller på ett sätt som är typiskt för advokater heller?
  • Anonym (Mamma)
    Anonym (NEJ!) skrev 2016-02-29 15:41:35 följande:
    Jag har ju redan svarat på det, jag ser detta relativt ofta i mitt arbete, det är inte alls ovanligt däremot så pratas det inte så mycket om det.
    Jamen då så, bara att publicera din vetenskapliga artikel
Svar på tråden Bör hon kalla mig mamma?