Inlägg från: Påven Johanna |Visa alla inlägg
  • Påven Johanna

    Bör hon kalla mig mamma?

    Hur länge har du funnits i tvååringens liv?

  • Påven Johanna
    BioBonus skrev 2016-02-25 19:37:31 följande:

    TS har aldrig i något inlägg hävdat att hon skulle vara dotterns mamma. Eller aspirera på att bli hennes mamma. Hon lever med en tvåårig flicka som har en frånvarande mamma och hon har frågat om det är ok att dottern kallar henne mamma. Hon har inte tvingat dottern att kalla henne mamma. Så kan ni inte sluta anklaga TS för att vilja ta mammans plats, för det har hon inte uttryckt något om öht, utan det är bara era egna tolkningar.


    Men visst, låt drevet gå. Det börjar tyvärr bli mer regel än undantag på det här forumet. Och ingen i drevet vågar stå för det med sina egna nick så att ni går att följa genom trådarna utan gömmer er. Vilket är väldigt behändigt - för man kan ändra ståndpunkt från tråd till tråd. Och jag gissar väldigt ofta beroende på vilken roll TS har.


    Nu är jag visserligen inget drev men en anledning till att andra (jag skriver aldrig anonymt) inte använder sina vanliga nick så att det går att följa deras ståndpunkt kan ju vara den här:

    www.familjeliv.se/forum/thread/76369971-vad-jag-an-gor

    Läs tråden och se inlägg 10. Tråden är inte lång och min insats i den är snabbt genomlyst. 
  • Påven Johanna

    Jag ser inget konstigt i att en tvååring som känt sin bonusmamma sedan barnet bara var 6 månader vill/testar/kommer att kalla henne för mamma. 

    Hela ramhistorien låter förstås förfärlig och ts låter ... naiv ... men så är det ju bara allt för ofta. Så ser livet ut för en stor andel barn.

Svar på tråden Bör hon kalla mig mamma?