Inlägg från: Anonym (Alltså) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alltså)

    Bör hon kalla mig mamma?

    Anonym (Namn eller mamma?) skrev 2016-02-24 00:01:12 följande:
    Mamman har haft barnet hos sig 12 dagar sedan i augusti. Utöver det träffas dom knappt vad vi vet, för om de träffades mer vore det ju konstigt att lillan reagerar som hon gör de få gånger vi träffat mamman på tex stan. Hon ryggar undan och börjar nästan gråta, vilket jag tycker är heltokigt då lillan inte reagerat på det viset gentemot någon annan. Och i och med att mamman aldrig har flickan så blir det helt enkelt så att vi pratar inte om henne heller, men vi pratar ofta om vad lillan gjort hos mormor eftersom att det är där hon spenderar andra veckorna. :)
    Jag förstår om det kan tyckas konstigt, men vi tänker inte pusha på någon relation till mamman när mamman så uppenbart inte vill ha något riktigt föräldraskap. Och varför skulle vi prata om mamman när det är hos mormor hon befinner sig?
    Alltså snälla, ha bättra koll på flickan. Ryggar undan och börjat nästan gråta? Tänk om mamman utsätter henne för något, som till exempel psykisk misshandel? Usch. Ni måste göra ALLT för att se till för att flickan är trygg. Om hon inte mår bra hos mormorn/mamman så kommer hon även vara arg på sin pappa när hon är vuxen för att han inte gjorde något.
Svar på tråden Bör hon kalla mig mamma?