• Soffan83

    Höstbebisar efter IVF 2016

    jewel skrev 2016-03-11 14:28:23 följande:

    Igår och idag har jag mått illa, så pass illa att jag har tagit Postafen. Då har det försvunnit i stort sett som tur är. Annars har jag fortfarande ömma bröstvårtor, är trött och konstant hungrig! Hungern är faktiskt riktigt jobbig, är inte alls sugen på att äta men det blir mycket frukt. Och glass :) Har inte gått upp något i vikt än men väger lite mer än jag borde redan från början... ;)


    Vad skönt att du håller dig till frukt... Det var min plan med. Har precis ätit ett halvt paket majskakor, friggs nya, med massa smör på :)
  • Soffan83
    lallallalla skrev 2016-03-11 16:24:37 följande:

    Den här gången har inget hänt med min vikt än. Med dottern gick jag stadigt upp ett halvt kilo i veckan. Slutade på 20 kg. De försvann lika stadigt ett halvt kilo i veckan efteråt. Tror det tog sex månader ca.

    Det är lite jobbigt att se vågen öka, men jag tror kroppen berättar vad den behöver. Ibland behövs 20kg, ibland inte..


    Jo så är det nog många gånger, men jag gick upp över 30 kg med sonen och har gått ner 20 kg. Iof var jag bara 21 då så den vikten är kanske dumt och jämföra med vid 33 ;) men jag har jättelätt att gå upp mkt i vikt.
  • Soffan83
    Filli89 skrev 2016-03-11 18:21:33 följande:

    Det känns som att det är kört för mig med denna mensvärk. Vaknade av världens mensvärk imorse i samband med orgasm i sömnen. Det gav ordentliga sammandragningar blev svimfärdig och svettig av smärtan. La varmt vatten på magen sen lugna det sig men har känt av nån slags molvärk hela dagen. Jag vågar knappt ligga o så ska allt hända i sömnen. Oron kan ja inte ens beskriva väntar bara på blod när som helst.


    Det behöver inte vara nått! Jag har vaknat 3-4 nätter med mensvärk och det var inget. Troligtvis växte livmodern då och det var ligamenten bara.
  • Soffan83
    Filli89 skrev 2016-03-11 20:59:13 följande:

    Bäst att d en krallig bebis om de behöver växa så mkt. Asså ja e så trött på mig själv känner mig som världens pessimist. När ja äntligen ska njuta o vara lycklig så kan ja inte göra nått annat än att vara vandrande klagomur.


    Det är inget konstigt! Det här är ju ändå en av de största händelsen en människa kan vara med om. Kast mellan hopp och förtvivlan och en innerlig längtan efter ett barn.
  • Soffan83
    Mariana79 skrev 2016-03-12 07:53:34 följande:

    Förlåt för att jag kommer med ett neggo inlägg nu, men behöver skriva....

    Det går nog åt fel håll för mig, fick lite blod på pappret igen igår em/kväll som sen blev brunt V7 (6+1). Det avtog på kvällen, men hade sådana menssmärtor i mage och rygg att jag var tvungen att ta värktabletter. Nu på morgonen är det rosa/bruna tillbaka i liten skala och jag har ff ont i mage och rygg... även om det inte kommer ut mycket blod/brunt så är väl det i kombination med smärta inget bra alls i sammanhanget....

    Det var nog för bra för att vara sant att vi skulle lyckas med 1:a Ivf försöket..

    Att gå så här med småduttar på pappret och ha ont är tortyr... det är väl bättre att det sätter igång istället :(

    Över en vecka till får man gå så här tills det är dags för det slutgiltiga beskedet på VUL..

    Vill ge mig ut och springa en mil i ren frustration, känns som om all optimism och hopp har lämnat mig.... FAN!

    Ledsen att ge er detta ångestladdade inlägg så här på lördagsförmiddagen ..... Kram <3


    Kan du inte åka in till gynakuten så dom kan se varifrån blodet kommer? Skit i och ring innan om du vill åka in, för då säger dom bara att du ska vänta. Dom kanske inte ser så mkt mer än hinnsäck men jag tänker att dom ser varifrån du blöder iaf. Jag förstår verkligen hur du känner! Kram
  • Soffan83
    Mariana79 skrev 2016-03-12 09:53:35 följande:

    Tack för all omtanke och stöd. Ni är så otroligt fina.

    Jag ska verkligen försöka ta det lugnt och inte stressa upp mig, inget blir bättre av det. Man vet ju inte vad man ska tro när kroppen beter sig såhär.

    Jag åker nog inte in till gyn akuten utan avvaktar och ser hur det utformar sig.

    Jag ber för att min värk är växtvärk! Jag tar inte progesteron längre det slutade jag med för snart 2 veckor sen.

    Hoppas att det går bra för oss alla här inne. Stort tack återigen för att ni läser och tar er tid att skriva, så rart <3 Kram på er och hoppas ni alla får en fin helg!


    Jag hoppas du finner lite ro i helgen, jag har ju som sagt både haft "mensvärk" jag vaknat av och blödningar. Då menar jag inte de där mindre brunaktiga utan färskt blod och mkt, tom levrat blod som kom ut med det färska blodet. Det har slutat nu och vi fick ju se ett hjärta som slog på det beräknade vul. Kram på dig med
  • Soffan83
    Kärlekövervinnerallt skrev 2016-03-12 08:50:08 följande:

    Hoppar in här :)

    Fick godkännt för ivf och satte igång. 2 äggblåsor blev mogna därav inget äggplock utan bara ägglossningsspruta. Testade plus redan i torsdags bm-5 och idag bm-3 tog jag clearblue digital. GRAVID 1-2 veckor. Känns så sjukt!!!! Men kul :) hoppas jag kan hänga här med er trots det inte blev en riktig ivf men hängt 3n eel med er sen innan :)

    21 november är BF


    Häftigt! Grattis och välkommen!
  • Soffan83
    Filli89 skrev 2016-03-13 06:52:19 följande:

    Hej tjejer tack för era stöd och peppningar är verkligen Nice att ha de när man inte kan tala öppet om de ännu. Jag har börjat få illamående främst av lukter och på morgnarna pluss att brösten ömmar och har mensvärken kvar så symtommässigt känner jag mig betydligt mkt lugnare. Hade en hel vecka av typ inga symptomer alls höll på bli galen, men nu kan ja hålla ut en vecka till vul. Hoppas ni alla andra mår bra.


    Sköönt :))
  • Soffan83
    Mariana79 skrev 2016-03-13 09:27:49 följande:

    Det är lugnt på rosa/brunt på pappret försvann igår fm och har inte kommit ngt mer sen dess. Hoppas så innerligt att jag slipper se det igen. Eftersom jag hade sån värk i fredags/lördags så hoppas jag på växtvärk! Brösten gjorde ont inatt ett par ggr och illamående ibland. Har rinnande flytningar hela tiden känns det som.. Bra att symptomen inte är borta. Nu hoppas jag på en vecka med fortsatta symptom och inget färg på pappret!

    Kram!


    Vad skönt!! Jag vill ändå skriva att mitt försvann och kom tillbaka några gånger. Och jag är ju som sagt gravid som vul visade ;) kram!
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016