• Soffan83

    Höstbebisar efter IVF 2016

    stajlish skrev 2016-03-04 11:23:25 följande:

    Ja, vi hade otur helt enkelt! Hoppas på bättre tur för er! Kram


    Tack snälla du <3
  • Soffan83

    Illamåendet from hell! Är uppe hos min syster över helgen, har mer eller mindre legat sen igår kväll... När sambon stod i köket och gjorde tsatsiki nu till middagen nådde lukten mig i soffan och jag sprang in på toa och tokspydde. Jag är vitlökstokig i vanliga fall, men nu var det en gräslig doft. Fy vad jag mår dåligt! Åt 2 halloumi bitar och lite tsatsiki (ja, det gick bra konstigt nog) men sen tog det stopp. Jag hoppasverkligen inte att jag ska må så här nu i flera veckor, kommer INTE kunna jobba så här! Hur gör man då? FK godkänner i te sjukskrivning pga graviditet vad jag har läst och hört. Och få en läkare att sjukskriva en utan att FK kan tyda att det är en graviditet blir nog svårt... Hur mår ni andra? Kram

  • Soffan83

    Stoooort grattis till graviditet och tickande hjärta :))) så himla kul alltså!

    Jag hade mkt rosa aktiga flytningar, har även haft blod... På det tidiga vul sågs en hinnsäck, gulsäck + nåt litet vit som hon "antog!?!" Var ett embryo (det hade skrivits in i journalen som ett embryo men jag tyckte hon lät osäker + att hon sa att hon inte kunde svara på utgången av graviditeten då det var så tidigt) så jag hoppas verkligen vi får se hjärtat ticka på ons :) känner mig gravid, men ibland för jag för mig att jag inte känner mig gravid..

    Jag får bara notis om händelser ifall nån citerar mig, inte annars :-/

  • Soffan83
    Pusheen skrev 2016-03-08 21:08:46 följande:

    Jag är så rädd för missfall!!

    Fick en lite rosa flytning innan och migränkänningar. Bröt ihop totalt!

    Det kommer lite sen försvinner det igen. Typ varannan dag.

    Känns som att jag är testberoende med.. Testade varje dag hela förra veckan för att följa utvecklingen då jag ju trodde att det var kört för att jag fick lite ljusbruna flytningar. Igår var strecket lika skarpt som teststräcket, starkaste testet av dem alla. Bestämde då att nu får det vara sluttestat! Men nu när flytningen kom igen så tappade jag det helt! Inbillar mig att det har skitit sig och att det inte finns kvar.

    Jag vet.. Det låter ju sjukt! Kan inte kontrollera mina känslor!

    Vi berättade för familjen igår och nu känner jag panik för om det inte skulle stämma.. "Gjort alla glada i onödan"

    Vill inte testa mig heller för nu är jag livrädd att sträcket ska vara svagare.

    Puhh.. Låt mig få en bättre dag imorgon så jag bara kan intala mig själv att jag faktiskt är gravid och att allt kommer gå bra!

    Sorry för ett gnälligt inlägg!


    Hej! Jag har haft ganska mkt blödningar, inte bara rosafärgat. En gång kom det tom levrat blod... Det var för 3 veckor sen. Idag gjorde vi vul och ett hjärta slog :) vi är i v 7+6 och bebisen var 17 mm. Så ta det lugnt! Kram
  • Soffan83

    Hjärtat slog!! 17 mm är bebisen och jag bröt ihop fullständigt av lycka, grina o hulkade så hela apparaten hoppade :)) vi är lyckligast i världen just nu! Stor kram till er alla!

  • Soffan83
    Frmid skrev 2016-03-09 18:04:19 följande:

    Åååh! Stort Grattis!!

    Vi fick med se det lilla fantastiska hjärtat slå! En liten bebis på 14 mm :D tjöt också av lättnad och lycka!


    Men wow!! GRATTIS :)) tänk vad lyckliga vi fick bli idag :) vilken tid var ni där?
  • Soffan83
    irrbloss_83 skrev 2016-03-09 18:46:25 följande:

    Då hoppar jag in i tråden också, om jag får. 

    Plussade imorse efter vår andra återföring, en fryst liten blastis som har flyttat in. Enligt nån halvskum internetsida och kliniken i Falun har jag tagit mig ända till v 4+4 idag. 

    Det känns fortfarande som att nån skämtar med mig och att det inte riktigt är på riktigt. Men om det vill sig väl så kommer väl de känslorna rätta till sig så småningom kanske. 

    Har haft lite graviditetssymtom av och till men tror att det mesta är Lutinusen (som jag äntligen får sluta med nu, tjohoooooo!), så det ska bli intressant att se hur det utvecklar sig framöver. 


    Grattis och välkommen :))
  • Soffan83
    Frmid skrev 2016-03-09 20:33:53 följande:

    Eller hur! Helt underbart :)

    Vi var där vid 10.40 idag! När var ni där?


    Vi var där 9:20, jag visste ju att ni skulle dit så jag tänkte att om vi ses så vet vi säkert att vi är vi ;) var det Susanne ni hade med igår? Har ni bf 19/10 oxå då?
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016