• Libra1

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Vi har försökt i 6 1/2 år och gjort 6 IVF. Detta är tredje gången jag är gravid. Har aldrig gått hela vägen. Men 3:e gången gillt hoppas vi på. Vet inte om min kropp orkar mer sen. Står i kö för adoption.

  • Libra1

    Jag är i vecka 6+5 och mår väldigt illa. Orkar inte göra någonting. Men det känns ju positivt. :D

  • Libra1

    Grattis till nya plus i tråden! :D

    Idag har vi varit på ett tidigt VUL och fick se en liten med ett tickande hjärta. <3

  • Libra1
    Kajo skrev 2016-03-13 10:13:21 följande:

    Hej! Hoppar in här:) är vecka 5 (4+2). Ska på ul 4/4. Är superglad över mitt plus! Min 7e insättning och första pluset. Slitit i 1,5 år med ivf:er och 3,5 år totalt.

    Jag är lite lätt överstimulerad, det började 1 vecka efter ET. Nu har det lagt sig lite, ska dock kontrollera det imorgon. Det knäppa är att jag blir nojig att det inte är ett bra tecken att överstimuleringen börjar lägga sig. Är ni också oroliga för att det ska skita sig?


    Grattis! Vad roligt att du lyckades till slut. :)

    Jag blev också överstimulerad och är ännu. Men det beror nog på hur mycket man blev det. Jag har mått väldigt dåligt och gör lite ännu. Är i vecka 8.
  • Libra1
    Luniz skrev 2016-03-14 19:45:26 följande:

    Hej!

    Hoppar in här från en annan tråd, då jag fått plus på stickan! :) Grattis till alla er andra också!
    Är i v 7+3 idag och var idag även på mitt första VUL. Man såg ett tickande hjärta, och de tyckte att allt såg bra ut, förutom att det låg ca 1 vecka efter storleksmässigt. Har ni någon erfarenhet av detta? Hur stort har era foster varit vid VUL? Vårat foster låg i kanten på hinnsäcken, så hon kunde inte få till någon riktigt bra bild för att mäta. Den mätningen hon gjorde fick hon till ca 6,5 mm. Glömde fråga hur stort det borde vara, men någonstans runt 1 cm kanske?

    Ska på nytt VUL nästa vecka. Glädjen i att se ett tickande hjärta är helt bortblåst. Nu känner jag bara oro och hopplöshet. Känns som att detta kommer att sluta i ett MF :/


    Välkommen hit och grattis!

    Det behöver inte vara kört för att de ser för små ut. Det kan vara svårt att mäta så här tidigt. Vår var bara 5 mm i v 6+6. En annan graviditet 8 mm i v 7+4.

    Ska ni tillbaka för nytt VUL? Vi ska tillbaka om 1 vecka. Nervöst!!!
  • Libra1
    Kajo skrev 2016-03-14 19:50:33 följande:

    Idag va jag på kliniken och blev tömd på lite vätska pga överstimulering. Blev även sjukskriven i två veckor. Hon kunde inte se något än på vul avseende graviditeten, vilket jag va inställd på men ändå lite besviken. Men jag är ju bara i 4+3 idag. Ska dit på torsdag igen (4+6) tror ni man kan se något då? Usch vax nojig man är. Man vill bara se något!!


    Det fick jag också göra. Det går inte att se något så tidigt. Möjligtvis en hinnsäck i v6.
  • Libra1
    Kajo skrev 2016-03-14 19:55:50 följande:

    En fråga med, är det fler än jag som får grym mensvärk på kvällen?


    Ja jag får det ofta också. Har lite svårt för att somna. Är livmodern som växer antagligen. :)
  • Libra1

    Jag mår också extremt illa. Seaband, Postafen/Lergigan hjälper lite. Klarar knappt gå ut och göra ärenden. Mentos Mint hjälper när det är som värst.

    Vecka 9 idag. Är glad över alla symptom. Men det börjar bli tråkigt att leva så här. Men det får man ta. Hi hi!

  • Libra1
    Mariana79 skrev 2016-03-17 07:22:38 följande:

    Ska man ha kissat eller inte innan vul? Tänker om det är som vid UL då man inte ska ha tömt blåsan innan... en liten fundering så här på morgon kvisten :) ngn som vet? Kram på er!


    Du ska ha kissat. Det är vid ET de vill att blåsan är något full för att komma åt bättre. Lycka till! :)
  • Libra1
    CvL2015 skrev 2016-03-16 20:29:10 följande:

    Hej vänner!

    Nu var det längesen jag hängde med. Stort grattis till alla nya grattis - så roligt att vi växer i gruppen och fler drömmar faller in

    Med mig har det hänt saker...

    I fredags fick jag åka in akut till sjukhuset pga smärtor i höger sida. De fick operera mig pga misstänkt äggstockstorsion (vridning). Det gjorde sjukt ont! Nu är jag sjukskriven denna vecka för återhämtning. Visar sig att jag ät kraftigt överstimulerad.

    Mitt i allt kaos fick vi andra nyheter. Vi väntar tvillingar!

    Idag har vi varit på uppföljning på kliniken och sett två starka hjärtan slå. Känns helt overkligt och fantastiskt. Nu väntar KUB test och inskrivning på MVC om ca en månad.


    Usch vad hemskt. Jag har varit väldigt rädd för detta då min ena äggstock gör sjukt ont ibland.

    Grattis till tvillingarna!!! :)
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016