• jewel

    Höstbebisar efter IVF 2016

    En tråd för oss som blivit gravida efter IVF i början av 2016 och har BF under hösten. Välkomna! :)

  • Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016
  • stajlish
    Filli89 skrev 2016-03-03 17:01:48 följande:
    Ja förstår de. Men är ju "beredd" på de på nått vis, förväntar mig blod inför varje toabesök, men ännu läskigare om kroppen inte förstår att göra sig av med det.Men kände du att något var konstigt lr att symtomen avtog lr så?
    Nej, kände mig fortfarande gravid. Var bara allmänt orolig liksom. Antagligen hade detta skett väldigt nyss inpå vulet. Men nu efteråt när jag vet, så har jag typ inga symptom, vet inte om det är psykiskt för att jag vet nu? Skumt det där. Hoppas verkligen kroppen gör sig av med det snarast!
  • stajlish
    Dalkullan skrev 2016-03-03 17:10:39 följande:

    Stajlish - men vilken ledsam läsning.. Jag beklagar verkligen att det inte fungerade denna gång och önskar er stort lycka till inför nästa försök!!


    Tack! Ja, det känns orättvist och som en stor tomhet och besvikelse givetvis. Men vi känner oss ändå positiva inför försök 2. Vi vet att vi faktiskt kan bli gravida, bara det är positivt!
  • Dalkullan

    stajlish - det kan jag verkligen tänka mig. Orättvisa har blivit en välbekant känsla under denna resa. Glad att ni kan hitta något positivt i situationen!

  • stajlish
    Dalkullan skrev 2016-03-03 17:28:39 följande:

    stajlish - det kan jag verkligen tänka mig. Orättvisa har blivit en välbekant känsla under denna resa. Glad att ni kan hitta något positivt i situationen!


    Jadå! Vår tur kommer. Detta va tydligen inte meningen
  • Dalkullan

    Har ni funderat nåt på hur länge ni kommer att (orka) försöka om det inte skulle fungera(t) denna gång? Tänker ni att ni kör till att det funkar eller har ni "satt något stopp"? Vore även intressant att höra lite om er väg hit!

    Jag kan ju börja själv;) Vi har kört utan skydd sedan 4,5 år tillbaka. En teori är att jag inte har ägglossning särskilt ofta. Körde behandling och ÄP i våras med misslyckat ET, första FET för två cykler sedan - misslyckat även det och nu är jag i v6+3 efter FET nr2. Försökandet har varierat i intensitet men jag känner mig ändå väldigt less på allt det här. Sa innan jag förstod vad ett försök innebär, att vi kör tre försök, sen får det vara..;) Nu är jag klart öppen för fler försök om denna omgång inte skulle fungera. Däremot blir jag väldigt stressad av tanken på att "försöka till det går".. Inte satt något stopp, men jag ser mig inte orka med många fler..

  • Libra1
    stajlish skrev 2016-03-03 12:30:11 följande:

    Jag får tyvärr gå ur tråden. Var på vul i tisdags och där fanns bara en fin liten hinnsäck i "rätt" storlek, men tom :( Antagligen blivit missed abortion enligt bm. Kroppen har inte fattat att det blivit missfall än då jag inte fått nån blödning än. Så nu väntar vi på att kroppen ska stöta ut det... Hann iaf va gravid i 8 veckor... Nu får vi ladda PM inför IVF2 då vi inte har fler ägg i frysen. Orättvist och bittert! Men men, det är va det är. Lycka till till er andra här inne! :)


    Nej vad tråkigt! En stor kram till dig. :(
  • Libra1

    Vi har försökt i 6 1/2 år och gjort 6 IVF. Detta är tredje gången jag är gravid. Har aldrig gått hela vägen. Men 3:e gången gillt hoppas vi på. Vet inte om min kropp orkar mer sen. Står i kö för adoption.

Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016