• Queen5683

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Soffan83 skrev 2016-03-04 09:26:38 följande:

    By the Way, jag googlar alla symptom och hittar massor av sidor. Allt ifrån helt normalt till missfall och missed abortion. Där kastas jag oxå mellan att bli lugn och nästintill hysterisk. Måste alltid avsluta en googling med en positiv tråd, och så läser jag den några låter tills jag blir lugn... Tills nästa googling på symptom.


    Heheheh vet precis vad du menar. Tänk att vi inte bara kan njuta av att bara vara gravid =) Man blir helt galen! Mina vönner som vet om att jag är gravid tycker jag äter som en gris och allt som jag ser., känner mig hungrig jääääämt Hihi =)

    Så det är väl mitt sätt och njuta av att vara gravid!
  • Queen5683
    jewel skrev 2016-03-04 10:22:41 följande:

    Idag fick vi se ett litet hjärta ticka! <3 Jag var så nervös innan men nu känns allt helt underbart. Jag är också hungrig hela tiden, nu ska jag fira med att äta kanelbullar! :)


    Oh va kul, måste kännas skönt=)
  • Queen5683

    Ända gången jag känner illamående är på morgonen innan jag hunnit äta nåt men även under dagen så fort jag blir hunger. Men jag har sån huvudvärk, är det nån annan som känner av det..? Annars mår jag hur bra som helst, är inte trött eller sömnig så klart man blir lite orolig att man inte har alla symptom men samtidigt är jag glad att jag inte har dem värsta symtomen heller! Är i v7, har tid för vul om 2 veckor så fram tills dess ska ja försöka inte leta efter några symtom och hoppas på det bästa! Kram på er <3

  • Queen5683

    Hej Tjejer! Nu var det länge sen, hoppas alla mår bra :)

    Stort Grattis till alla nya pluss och hjärtslag!! <3

    Här är allt bra, inga symtom utan livet bara leker vidare, har slutat och leta efter symtom och googla och hålla på utan jag njuter av att jag faktiskt äntligen är GRAVID! Är i v.9 nu och ska på vul tisdag nästa vecka. Så ska i princip hålla mig så här lugn fram tills vul hade jag tänkt hihi. Kram på er <3

  • Queen5683

    Stort Grattis tjejer till alla vul och hjärtslag!! Det får mig och längta till våran på tisdag:) kan helgen och måndag gå lite fortare..!

  • Queen5683
    Filli89 skrev 2016-03-18 21:31:26 följande:

    Grattis tjejer till era UL måste vara en enorm underlättning. Det är väl flera av oss som har tid 21-23 vah? Ja har tid på måndag kan inte vänta hehe så spännande o nervöst att det är sjukt. Om ja ser hjärtslag om ja typ börja storböla tror ja.


    Oh då ligger du en dag före mig, vi har tid på tisdag ...håller tummarna för oss båda :) vilken vecka är du nästa vecka.?
  • Queen5683
    Filli89 skrev 2016-03-19 07:33:02 följande:

    Ja verkligen detsamma. jag är då i v 8 du då?


    V 9, 8+55+
    Amie77 skrev 2016-03-19 09:07:48 följande:

    Jag önskade jag hade VUL till veckan. Känner mig inte ett dugg gravid längre och det är andra eller tredje dagen nu. Visst att jag haft få symptom och jag vill INTE må illa, men de få symptom jag hade (lite ömma bröst + trötthet + konstig mättnadskänsla) hade ju gärna fått vara kvar. Eller vara borta en dag och komma tillbaka. Känns några veckor för tidigt för att det ska vara naturligt att vara utan symptom i flera dagar... :(

    (Jag har dock VUL om 1½ vecka, men hade gärna snapsat påskbord, :D, med tjocka släkten om det är så att graviditeten avstannat. Nu så kommer jag att ha VUL dagen efter att vi åkt hem. Suck.)


    Förstår precis vad du menar, jag känner mig inte heller ett dugg gravid förutom lite ömma bröst då och då. Har inte mått illa en enda dag eller haft nån annan symtom sen jag plussat men jag hoppas på det bästa och försöker och inte tänka så mycke tills min vul på tisdag. Kan inte förstå att jag har varit så lugn alla dessa veckor.
  • Queen5683
    lallallalla skrev 2016-03-21 10:28:29 följande:

    Idag fick jag se Pyret! <3

    Helt underbart att se hjärtat slå och små armar och ben som viftar. :)


    Ohhhh va roligt, stort grattis! <3
  • Queen5683

    Nu har vi också sett våran efterlängtade hjärtslag ,wuuhuu <3

    Nu känner jag mig väldigt gravid kan jag säga med eller utan symptom. Kram på er alla <3

  • Queen5683

    hej på er tjejer! Har en fråga.. ska nån av er åka bort på semester i sommar..? jag vill så gärna åka en vecka med gubben för lite sol och bad i slutet av maj efter min ultraljud för v18-19. Men min kära familj som jag älskar vill att jag ska behandla mitt graviditet som en diamant, jätte gulligt men man måste ändå kunde leva oxså eller hur...? Dem vill inte att jag sätter mig i en flygplan överhuvudtaget och menar att det kanske kan medföra nån risk... som vad vet jag inte... suuck. Jag skulle gärna kontakta min barnmorska men det är röda dagar och vi måste köpa våran biljett innan den blir för dyr så lite hjälp och råd skulle jag vara lite tacksam för.. :) Kram och trevlig påsk till er alla <3

Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016