• Iskristall

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Hej tjejer!

    Får man hänga på? Plussade i måndags, vårt 2:a ivf försök. Har officiell TD på fredag, så ska ta klinikens test då och ringa dem. Verkar bli bf 30 okt. Men en app jag laddat ner säger bf 31:a okt. Lägg gärna till mig på er lista, kan inte göra det via mobilen.

    Lite svullen, lite överstimuleringssymptom gjorde att jag testade. Men har pratat med kliniken och de säger ingen fara för mig. Idag har det börjat kännas lite bättre. Vilket iof gör mig lite orolig på att hcg skulle gå neråt istället för uppåt. Har bara läst att det blir värre till att börja med. Men ska säkert inte oroa mig för det, utan bara vara glad för att det inte blir värre

    Kollar också efter nån bra gravid-app

  • Iskristall
    Soffan83 skrev 2016-02-23 21:51:18 följande:

    Välkommen o grattis! Jag vet inte riktigt vilken lista du menar, men jag är rätt stenålder på såna saker, jag har iallafall inte skrivit mig på nån lista. Jag oroar mig hela tiden, eller inte hela tiden men typ som imorse ömmade brösten mindre= oro. Men nu ömmar dom skönt! Har dragit åt bh banden för då ömmar dom fortare och tok mkt när man tar av Bh ????


    Läste igenom tråden från början och såg att trådstartaren börjat på en lista med bf, namn osv Det var den jag tänkte på

    Ja, det är mycket med symptomens vara eller inte vara!
  • Iskristall

    Tack för grattis! Ska bli en spännande resa det här. Första gången jag gör den!


    lallallalla skrev 2016-02-24 04:13:41 följande:

    Usch, jag har börjat vakna på nätterna vid 3-4 utan att kunna somna om. Jättejobbigt! Man är ju trött nog som det är.

    Såg att flera har appen Gravid och Baby. Är den buggig för er? Ibland laddar den två sidor samtidigt och blir totalt omöjlig att läsa. Jag ska nog testa nån mer app.


    Jag vaknar inte så tidigt, men sen typ ca 2 veckor tillbaka vaknar jag alltid ca 1 timme före klockan ska ringa, känner att jag är pigg och skulle kunna kliva upp. Men gör det iof aldrig men ändå, det är störande. Jag som brukar sova som en sten fram tills klockan ringer. Måste vara hormonerna?!
  • Iskristall
    jewel skrev 2016-02-24 06:36:05 följande:

    BF-lista: 

    12/10 Stajlish 31 år, första barnet. Borås 

    16/10 Jewel. 32 år. Andra barnet. Göteborg 

    24/10 Lallallalla 39 år, andra barnet. 

    25/10 Libra1 39 år, Änglamamma, Malmö

    25/10 CvL2015 31 år, första barnet. Strängnäs


    30/10 Iskristall 39år, första barnet. Stockholm
  • Iskristall
    Pipam skrev 2016-02-24 17:48:36 följande:

    Mitt misslyckade, avbrutna IVF försök blev ett pluss!

    Fick omslag på digitalt idag och är BIM -3.

    Stimuleringen gav bara ett enda ägg så vi fick försöka själva istället för äggplock. Hade inga förhoppningar men tji fick jag!

    Hade menopur 125 ie, orgalutran, Ovitrelle och nu luutinus. Så en hel stimulerad cykel utan äggplock och FET. Får jag vara med ändå? :)

    BF ca 3 november!


    Men åh stort grattis! Vad roligt!
  • Iskristall
    Soffan83 skrev 2016-02-24 21:44:43 följande:

    Jag har fått trög mage. Äter järntabletter sen tidigare duroferon 2*100 mg och min mage funka utmärkt, men nu är det trögare.


    Jag äter också duroferon. Men 2 tabletter om dagen förstör min mage, diarrer från helvetet, så fick dra ner till en tablett om dagen. Nu är det mycket bättre. Så inga förstoppningar här. Jag måste prova nåt annat järnpreparat sen om jag måste äta längre.

    Mycket bra tips från CvL2015 om förstoppningstips. Glöm inte att dricka rikligt med vatten också för att få igång magen.

    Hur länge ruvar man egentligen, gör man det hela graviditeten nu?!

    Kram tjejer!
  • Iskristall
    jewel skrev 2016-02-24 22:05:08 följande:

    Ni som äter järntabletter, vad är orsaken till det? Jag fick problem med låga järndepåer vid min graviditet för tre år sen men det tog lång tid att förstå vad felet var. Jag fick järninjektion i somras o sen dess har jag legat bra i ferritin. Ska ta blodprov på Mvc för att hålla koll på nivåerna på både Hb o ferritin. Men det blir troligtvis järntabletter snart, vilket min mage inte kommer vara glad över...


    Lågt hb är min orsak till järntabletterna.
  • Iskristall
    Dalkullan skrev 2016-02-25 12:47:07 följande:

    Åå precis en sån här tråd jag längtat efter att få vara med i! Plussade för drygt en vecka sen efter 2a FET - är nu i v6 (5+3) med BF 23 okt. Känns så galet att ens kunna skriva sånt här efter flera års bergochdalbana - glad och orolig om vartannat, känns nästan som att jag låtsas och bara väntar på att nån ska komma på mig;D Har fått tid för VUL 16 mars så jag hoppas att det ska lugna mig en del. Känns jäkligt långt bort bara - men tålamod är ju nåt man har "lärt" sig under den här resan;)

    Hur mår alla och hur långt gångna är ni? Jag har haft ganska ordentlig molvärk till och från sen veckan innan BIM - inga blödningar så jag hoppas på växtvärk..! Nån fler som haft så?

    Stort grattis till alla plus!!:D


    Hej, jag känner likadant att allt bara skulle vara på låsas Plussade i måndags men ska ta klinikens test i morgon bitti på TD, se om det känns verkligare då när man pratar med nån utomstående om det?!

    Jag mår bra, haft lite överstimuleringssymptom som har börjat avta så jag mår bra nu. Enligt app jag registrerat mig på ska jag vara i 4+3 med bf 31/10. Men fl räknare säger bf 30/10.
  • Iskristall

    Dalkullan: Jag har känt av det som uppsvullen, öm mage. Har känts som träningsvärk i mellangärdet. Haft svårt att lyfta armarna över huvudet då gjorde det ont i magen. Nån natt kunde jag inte sova då jag hade ont som magknip.

    Ja, vi har gjort ET.

    Vi har inte berättat för nån än. Mina närmaste arbetskollegor, som vet om ivf-processen, kommer få veta om de frågar o det räknar jag med att de kommer göra.

  • Iskristall

    Varför visar olika graviditetsuträknare/bf-uträknare olika? Jag fyller i samma information och får olika svar. Dessa två tex säger att jag är i samma v. 4+3 idag, men ger olika svar på bf...


    Grattis! Ditt förlossningsdatum är den 2 november 2016 och du är 4 veckor och 3 dagar gravid!

    Du har gått igenom 4 hela veckor och 3 hela dagar (v4+3)
    Beräknat förlossningsdatum: Sun 30 Oct 2016

    Här är svar från två olika FL uträknare och babyvärldens.
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016