• CvL2015

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Nu hittade jag rätt tråd också

    Jag har äntligen plussat efter 4:e ivf försöket. 4+3 idag och BF 25/10 enl kalkylen. Jag har varit gravid en gång tidigare (naturlig väg) men fick missfall i v 6. Nu hoppas jag det är vår tur! Vi fick tillbaka två blastocyster så blir spännande att se om det är en eller två som växer där inne....

  • CvL2015

    BF-lista:

    12/10 Stajlish 31 år, första barnet. Borås

    16/10 Jewel. 32 år. Andra barnet. Göteborg

    24/10 Lallallalla 39 år, andra barnet.

    25/10 Libra1 39 år, Änglamamma, Malmö

    25/10 CvL2015 31 år, första barnet. Strängnäs

  • CvL2015
    Queen5683 skrev 2016-02-20 22:04:31 följande:

    Hej tjejer! jag har liksom checkat ut i några dagar nu. Det har hänt en hel del så Here we go =)

    Testade ju positivt i tisdags och vi kunde inte blivit gladare men sen har jag ju haft extrema molvärk/ mensvärk sista tiden och jag har trott att de är vanligt, så säger ju alla. Alla som har varit gravida säger att det är helt vanligt men nåt inom bords sa att det här är inte normalt. Ringde till vårdguiden och förklarade och dem bad åka in på gynakuten på en gång. Gjorde det och efter gyn undersökning så säger dem att min äggstockarna är förstora och att jag har vätska och att jag är överstimulerad.

    Det var skönt för att jag bara visste att det inte var normal smärta jag hade. Blev in lagd och har varit här i 2 dagar, fy va jag hatar sjukhus :(

    Jag var förstoppad, hade ont/jobbigt och kissa, kunde inte dricka vätska ordentligt, kanske inte konstig att jag inte haft nån graviditet symptom Hihi. . Så nu har dem tvingat mig och dricka massa vätska och håller koll på mycke jag kissar och dricker.

    Hoppas på att får åka hem imorgon, håller tummarna:)

    Kram på er <3


    Usch vad trist med sjukhus men bra att du lyssnar på kroppen och fått hjälp! Hoppas du går åka hem idag. Krya! <3
  • CvL2015

    Någon mer som har ryggont? Min ländrygg värker och även nedre delen av magen, men inte som mensvärk utan mer som träningsvärk. Har vaknat två nätter i rad med ont i ryggen och jättekissnödig.

    Några andra graviditetssymptom har jag inte, inte illamående och knappt ömma bröst. Inga blödningar, vilket såklart är skönt.

    Försöker njuta av att vara gravid men knappt jag vågar tro på det. Ska ringa imorgon och hoppas få tid för ultraljud om några veckor.

  • CvL2015
    Libra1 skrev 2016-02-21 16:59:40 följande:

    Jag får lätt ont i ryggslutet. Kan bero på min endometrios. Har också ont fram vid urinblåsan samt äggstockarna. Det drar och molar lite överallt. Illamående har jag varit i en vecka och brösten ömmar en del. :)

    Men jag småblöder lite till och från. Det är lite jobbigt.

    Ska också ringa kliniken imorgon. :D


    Knasigt att man vill ha massa symptom, men det känns så overkligt att varje symptom känns bekräftande på ngt sätt
  • CvL2015

    Och jag har fått tid 16/3 för ultraljud. Längtar!! Kommer då vara i vecka 8+0. Blir dessutom spännande att veta om det är en eller två som växer där inne... Nu får tiden gå fort! ??????????????

  • CvL2015
    lallallalla skrev 2016-02-24 20:12:58 följande:

    Fler dumma frågor från mig.. Nån mer som fått riktigt trög mage? Jag tror jag kan säga förstoppad idag. :( Och vad gör ni åt det? Jag har mosat i mig katrinplommon idag, men borde kanske gjort det för tre dar sen för att slippa förstoppning? Har provat microlax också, men det gav bara en liten effekt.


    Finns inga dumma frågor

    Känner igen mig, magen är stenhård och gasig. Har problem med ibs i vanliga fall och det har blivit värre nu. Såklart bra att undvika mediciner i den utsträckning det går, bra husmorstips på förstoppning är: katrinplommon, linfrön (gärna som legat i vatten en stund), mogen banan, moget päron, mkt fibrer. Och att röra på sig så tarmarna masseras. Dra ner på socker, vitt bröd och sånt som suger upp vätska.
  • CvL2015

    Välkomna och grattis alla nya!

    Här hemma är det mycket funderingar hit och dit. Överanalyserar varenda symptom just nu. Förra gången (1,5 år sen) tog det slut denna vecka (V6). Det ska det inte göra denna gång! Längtar till 16/3.

  • CvL2015

    Välkomna och grattis till er nya!

    Det är inte lätt att hänga med i tempot här, men underbart med en sån aktiv tråd.

    Jag kontaktade MVC i veckan och fick tid för inskrivning 4/4. De brukar vilja veta så snart som möjligt för planering. Ivf kliniken kommer jag besöka för tidiga UL 16/3, sen får vi se därefter. Vi har inte bestämt om vi vill göra KUB etc ännu, så vet inte om en sån undersökning blir på kliniken eller MVC.

  • CvL2015

    Hej vänner!

    Nu var det längesen jag hängde med. Stort grattis till alla nya grattis - så roligt att vi växer i gruppen och fler drömmar faller in

    Med mig har det hänt saker...

    I fredags fick jag åka in akut till sjukhuset pga smärtor i höger sida. De fick operera mig pga misstänkt äggstockstorsion (vridning). Det gjorde sjukt ont! Nu är jag sjukskriven denna vecka för återhämtning. Visar sig att jag ät kraftigt överstimulerad.

    Mitt i allt kaos fick vi andra nyheter. Vi väntar tvillingar!

    Idag har vi varit på uppföljning på kliniken och sett två starka hjärtan slå. Känns helt overkligt och fantastiskt. Nu väntar KUB test och inskrivning på MVC om ca en månad.

  • CvL2015

    Tack tjejer

    Slående hjärtan bedövar verkligen operations-rehab. Blir bättre varje dag efter op, så det finns hopp om livet Allt känns lite overkligt just nu. Jag är överlycklig och livrädd på samma gång!

    Vi fick tillbaka två embryon så visste att det fanns en chans för tvillingar men efter 4 försök så var jag bara glad om ett tog! Är i v 9 nu, 8+0 idag.

Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016