• Forumvärd

    Tävling: Vad är det pinsammaste du varit med om?



    Nu är det är mörkt och kymigt ute, regnet smattrar mot fönsterrutorna och halloween står snart för dörren.
    Vad passar bättre då om inte en chans att kura i "biomörkret" med en stor låda popcorn och din lilla favoritperson!
    Nu har du chansen att vinna biobiljetter till filmen "Muminfamiljen på Rivieran" och inte nog med det häftiga Muminprylar.

    Så här tävlar du:
    Berätta om det pinsammaste du har varit med om.
    Det behöver inte handla om dig eller dina närmaste utan det kan kanske vara något du sett eller hört.
    Du får berätta om hur många pinsamheter du vill men en pinsamhet per inlägg.
    Skriv även en kort motivering varför du vill vinna!
    Ladda gärna upp en bild i temat halloween som extra bonus!

    Tävlingen pågår t.om midnatt 2/11 och vinnare meddelas i tråden.
    Vinnare utses av en jury från Familjeliv.se

    Lycka till!Solig
  • Svar på tråden Tävling: Vad är det pinsammaste du varit med om?
  • VickyHurtig

    Tror du skrivit i fel tråd. Men nu kanske du har ett bidrag även till denna tråden? ;)


    ica skrev 2014-11-01 15:00:28 följande:

    Vi har kompisar som vägrar att förstå att på en barnfri vuxenmiddag så tar man inte med sig sitt barn. När alla andra fixat barnvakt. Då tycker de att alla andra ska ta hand om deras vildbase.


  • Liljan77

    Glömmer aldrig första riktiga hånglet med min pojkvän.
    Efter en romantisk middag hamnade vi i soffan o småmyste.
    Det övergick sen till något lite mer hetare hångel.
    Mitt i allt de roliga, råkade jag högt släppa väder som dessutom luktade hemskt illa. Kåldolmar har tyvärr den effekten på mig.
    Han gapskrattade medan jag tyckte det var fruktansvärt pinsamt.
    Det vart inget mer den gången. Skrattande

  • zmulan
    dejan9209 skrev 2014-10-23 09:16:02 följande:

    Jag hörde, att en person "nämner inga namn"hahah skrattar när jag tänker på det .

    En kvinna skulle skoja med sin partner, och prutta honom i ansiktet när han sov, lite så där barnsligt, men man är ju ändå ett barn med dom man står en nära"
    Mannen skratta och tänkte ut en plan för att göra något tillbaka.

    Dagen efter går mannen fram till soffan och ska göra prutta henne i ansiktet när hon sover. Det gick väldigt fel. Han råka istället bajsa henne i ansiktet i samband med prutten....

    Hon blev fly förbannad.
    julenstid.blogg.se


    det är ju en familjelivs tråd ju om han som bajsade sin partner i ansiktet... den var ju jätte poppis.......
  • honutannick

    Ok, nu kör vi.

    Var med sonen som var dryga året och hade mött upp mina föräldrar som bjöd på indisk restaurang, på tunnelbanan på väg hem känner jag hur jag måste bajsa riktigt akut, jag försöker hålla det inne så.gott det går men vet med mig att om jag ställer mig upp är det kört.

    Jag säger till mannen min som inte riktigt förstår hur illa det är. Går av tunnelbanan och säger att om jag inte kan sätta mig ner och försöka knipa ihop skinkorna så händer en olycka.

    Vi är tvungna att ta hissen och jag försöker halvsitta utanför, det kommer en vänlig dam som tror jag håller på att svimma så hon springer och köper vatten till mig... kort kjol har jag och nu är det försent, bajsade på golvet och mannen gav mig sin tröja att täcka mig själv med....

    Detta har vi aldrig nämnt igen och vi äter inte heller indiskt.

  • Jag kom inte på något bättre

    Ja.. jag har två pinsamma historier som hänger ihop, båda hände i somras..

    Jag var barnledig och hade en väninna på besök. Vi hade varit uppe en hel natt och var ganska berusade- efter att ha sagt att vi bara skulle provsmaka olika drycker..

    Efter att vi tagit ett långt bad i älven som finns i närheten så gick vi genom byns gator i bara handduk (vars kläderna tagit vägen jag inte), och i samma veva fick vi den brillianta idéen att ringa till en kille jag förr dejtat. Han kom och hämtade upp oss och följde med oss hem, varpå vi tog av oss handdukarna och saken ledde till ett och annat.. vi låg alla tre i sängen, halvfulla- och han lite sen till jobbet. Plötsligt plingar det på dörren.. jag hoppar upp och skriker "FAAAAN MIN MAMMA SKULLE JU KOMMA OCH ÄTA LUNCH IDAG!" sen skickar jag ut min väninna för att distrahera min mamma, rensade fönsterbrädan i sovrummet och säger till mannen att han ska hoppa.. han sätter sig vid fönstret och fråga "menar du verkligen att jag ska hoppa?". Jag skäms för att säga det.. men jag puttade ut honom genom fönstret- precis när grannen och hela hans familj gick 3 meter bort.. sen kastade jag skorna efter karln..

    På kvällen så hade jag och min väninna gått på restaurang och därefter på krogen. Nån timma innan vi skulle fara hemåt så fick jag ett bildmeddelande av en man inifrån MIN lägenhet! Och han skrev att fönstret hade varit öppen.. fan..

    När jag kom hem så hade han och hans vän somnat i sängarna, så vi bestämde oss för att sova borta den natten.. på morgonen kommer vi hem- drt hängde stringtrosor på ytterdörren och bh:ar på balkongen.. asamma granne som dagen innan- som sett mig kasta ut en man genom fönstret- gick förbi igen och såf allt såklart. . Nu skäms jag ihjäl för bravaderna i somras, och grannens menande blickar får mig att vilja sjunka genom jorden varje dag. .


    ~Alicia, Min Eviga Sol I Mörkret~
  • Zenitha
    VickyHurtig skrev 2014-11-01 17:22:02 följande:

    Tror du skrivit i fel tråd. Men nu kanske du har ett bidrag även till denna tråden? ;)


    Ja, Lite bortgjord är hen väl?
  • Forumvärd

    Go´morgon och en bra start på veckan önskar jag dig! Solig
    Tack för alla roliga bidrag! Nu lämnar jag över tråden i juryns händer. Återkommer inom kort med vinnarna så håll koll! Solig

  • Zenitha

    Jag tror inte att jag har en chans att vinna, för det verkar finnas värre pinsamheter. Men det var ju rätt skönt att få det bekräftat. Att vinna den här tävligen är ju lite grann att få bekräftat hur pinsam man varit. Skrattande

  • Forumvärd
    Zenitha skrev 2014-11-05 08:05:18 följande:
    Jag tror inte att jag har en chans att vinna, för det verkar finnas värre pinsamheter. Men det var ju rätt skönt att få det bekräftat. Att vinna den här tävligen är ju lite grann att få bekräftat hur pinsam man varit. Skrattande

Svar på tråden Tävling: Vad är det pinsammaste du varit med om?