• taquine

    Måste ner i vikt nu - men jag har ju provat ALLT!

    Anonym (En tjockis) skrev 2014-10-19 23:04:33 följande:
    Nu har jag bestämt mig slutgiltigt. Från och med imorgon blir det paleo! Det ligger ju lite nära LCHF, men det var vissa saker som var olika. Man får också äta vitt ris och lite potatis om man tränar. Jag ska köra en vecka och se hur det går.
    Ts , skit i alla dieter, förlåt men det kommer aldrig att funka i längden .. Tänk efter före istället ,och som en del skrivit  skär ner på kolhydraterna . Det är ju knappast jobbigare att koka broccoli eller spenat än ris och pasta . 
    Dom som är överviktiga i min vänkrets är de som är fixerade vid olika dieter medan vi mer "normalviktiga" kanske tänker till en extra gång ang, rostade mackan med marmelad eller chokladkakan . Jag börjar på måndag är väl egentligen en ganska dålig ursäkt men används av många
    Lycka till hur som..
    Goodness me
  • taquine
    Anonym (Anonym) skrev 2014-10-20 12:17:29 följande:
    Ni som snackar om LCHF, är det verkligen så bra att vara utan kolhydrater i flera månader? Och när man slutar med LCHF och börjar äta kolhydrater då går man säkert upp igen. Ts du kan äta allt fast i mindre portioner, det är det bästa och rör på dig lite mer bara så ska du se att du kommer gå ner efter ett tag.
    De flesta liksom jag själv har bytt ut potatisen/pastan / riset till broccoli /blomkål/ spenat /tomat/paprika / grönkål etc. istället , Det är inte att sluta med kolhydrater utan att man äter nyttigare sådana 
  • taquine
    Anonym (Balans) skrev 2014-10-20 16:57:45 följande:
    Ny forskning visar att lightprodukter inte är bra. De påverkar tarmfloran.

    mobil.dn.se/nyheter/vetenskap/light-produkter...

    Då är det nog bättre med avhållsamhet, eller att unna sig några rutor mörk choklad ibland smile1.gif
    Det har ju varit känt länge ;)  , funlightsaften ska ju tex vara bra mot silverfiskar
     Nej tacka för riktigt smör , grädde o.dyl
    Goodness me
Svar på tråden Måste ner i vikt nu - men jag har ju provat ALLT!