• Puolukka

    Negativt test i vecka 6 eller 7?

    Hej!

    Normalt är min menscykel på 19-23 dagar, nu har det gått 49 dagar. Jag känner mig gravid, har ont i bröstvårtorna och som stickningar i magen ibland. Tycker vårtgårdarna blivit mörkare och brösten lite större.

    Enligt appen på telefonen ska jag vara i vecka 7, om jag nu är gravid. Men testen blir så gott som negativa. Där finns ett knappt synligt streck på dem, som sambon inte litar alls på. Testade senast igår.

    Har varit till ungdomsmottagningen och rådfrågat, och hon sa att det inte var ovanligt att stegringen tog tid på sig och att jag mycket väl kunde vara gravid, men att hormonet var för lågt än.

    Därför frågar jag er, är det någon som har plussat så sent som i sjunde veckan? Har lovat mig själv att inte testa förrän på onsdag igen. Är i desperat behov av solskenshistorier då vi har försökt i 7 månader (vet att många försökt längre, men för mig känns det ändå som en evighet).

  • Svar på tråden Negativt test i vecka 6 eller 7?
  • Mamma Lotta

    Har du testat med Clearblue digitaltest? Jag tror att det är ett känsligare test! Jag plussade dagen före BIM med det!

  • Novemberkaktus

    Nu vet jag ju inte vem du frågade, men jag har inte testat ett sådant. Har provat RFSU å sånna jag köpt på eBay. Men jag borde va en vecka över bim nu ungefär, om jag hade äl när jag tror. Glömde skriva att jag veckan innan bim kissade massor, det är fortfarande mera än vanlig men inte så markant som då. Kaffe är inte heller jättegott så ofta längre. En kollega frågade om jag var gravid bär jag dissade kaffet...ooops....

  • Lofgrenmalin

    Novemberkaktus: jag råkade säga till en kollega att kaffet bara smakar sämre och sämre, nu har hon börjat snoka och fråga om graviditet... Jag fick en mörkare flytning idag, efter att vi myst. Modet sjönk som en sten, min man typ "där kom mensen..". Men läste att det är vanligt efter sex pga livmodertappen och nu har det slutat så hoppet lever! Ska köpa ett test idag och testa imorgonbitti! " håller tummarna och ber till Gud".

  • jennii89
    Puolukka skrev 2013-09-22 15:36:26 följande:
    Jag kan pricka i några av dina symptom.

    * molvärk eller stickningar i magen, men de kommer och går

    * väldigt öm i bröstvårtorna

    * svullen mage på kvällarna

    * galna gaser. haha, det märks så väl för jag har typ aaaldrig gaser annars.

    * vårtgårdarna har blivit mörkare tror jag

    * brösten är lite större

    Jag är dock inte sådär jättetrött tycker jag, vilket skrämmer mig lite. Det är ju det obligatoriska symptomet liksom ...



    Va inte orolig att du inte e trött. Jag var absolut inte trött :) idag e ja i vecka 19.
  • Novemberkaktus

    Trodde mensen skulle komma igår då dey blev lite bege på pappret men det blev 2ggr på fm å nu är det borta.

    Med första barnet hade jag sista mensen 18maj och jag plussade dagen innan midsommar, det är ca 34dagar, tror jag var där i helgen, alltså 34 dagar efter sista mens.

  • Puolukka
    Novemberkaktus skrev 2013-09-22 23:07:24 följande:
    Veckan innan bim på söndagen började det hela med ett stick på höger sida i tjejmagen, på kvällen natten fick jag som ljusrosa strimmor när jag torkade mig. Dagen efter huvudvärk, drt brukar jag få några dagar innan mens Veckan som följde hade jag jättemycket molvärk i ryggslutet, blev tokhungrig ibland, jättetrött gick o la mig kl åtta och sov hela natten. På torsdag i bilen på väg hem från jobbet fick jag kolsyra i ena tissen som om mjölken rann till tittade tvärt ner i tröjan och såg att det kom lite genomskinlig vätska blandat med gräddvit typ. Jag var kass i kistan o gasig, jag är sällan gasig och ännu mera sällan kass i magen. Sista veckan efter bim har jag testat totalt neg. Symptomen har avtagit lite, det spänner till lite med kolsyra i tussarna ibland och jag kan trycka ut lite vätska i den ena om jag vill. Jag har lite molvärk i magen och ryggslutet ibland men det kan lika gärna vara tarmarna och att jag jobbat i trädgården. Jag är gasig och hård i magen gaser har jag sällan men jag brukar va rätt hård i magen. Jag är inte lika trött eller får sånna där tokhungeril. Jag har som ilningar i benen och lite ömma höfter lite åt foglossningshållet men det kan ju ha med annat att göra. Känner mig lite svullen om magen men det kan ju va tarmarna eftersom jag är rätt gasig. Suck, kan inte bara mensen komma så vi kan börja om. Men hoppet lever ju så länge den inte kommer iof.
    Känner igen mig. Känns som mina spymptom blivit färre eller mindre också, och då tappar man ju hoppet lite. Men jag håller tummarna för oss båda två <3
  • Puolukka
    Lofgrenmalin skrev 2013-09-23 11:20:06 följande:
    Novemberkaktus: jag råkade säga till en kollega att kaffet bara smakar sämre och sämre, nu har hon börjat snoka och fråga om graviditet... Jag fick en mörkare flytning idag, efter att vi myst. Modet sjönk som en sten, min man typ "där kom mensen..". Men läste att det är vanligt efter sex pga livmodertappen och nu har det slutat så hoppet lever! Ska köpa ett test idag och testa imorgonbitti! " håller tummarna och ber till Gud".
    Åh vad jag hoppas att du får ett pluss!!
  • Puolukka
    jennii89 skrev 2013-09-23 11:23:40 följande:


    Va inte orolig att du inte e trött. Jag var absolut inte trött :) idag e ja i vecka 19.
    Tack, det var skönt att höra :D
  • Puolukka

    Tänkte att ni kanske ville hjälpa mig att analysera ett par test?

    Detta här nog taget i torsdags om jag inte minns fel;



    Det syns ju ungefär nada, men ser ni nååågot med extrem ansträngning iallafall?


    Och nedan är testet från igår. Jag inbillar mig att det är en stegring i allafall.


     


  • Quinna85

    Idag var jag på VUL och läkaren hittade inget, men tittar man 5 sekunder hinner man inte se så mycket. Det han sa var; ja du har två äggstockar och en livmoder. Han ville inte ens lyssna på att min mens uteblivit i två veckor. Han menade på att även om man är låghormonare så ska det ge utslag på ett gravtest. Varför har jag inte varit med om det när jag väntade mina barn i så fall? Då plussade jag i v.8 som tidigast. Och innan jag fick mitt första missfall i november förra året så plussade jag i v.10. Då säger han att det är omöjligt!

    Så vad gör jag nu? Väntar på mensen antar jag.

    Han ville inte ens undersöka mig igen för att se om mensen var påväg eller om han såg nåt ägg. Jag går på en missfallsutredning hos honom och därför vill jag veta tidigt om jag är gravid så att jag kan få den hjälp jag behöver. Tror nog jag ska byta mottagning.

Svar på tråden Negativt test i vecka 6 eller 7?