• moto

    Vart köper man folsyra 5 mg?

    moonstar88 skrev 2012-03-15 13:50:11 följande:
    Okej:), jaa det är ju alltid en risk. Nää vi har inte pratat med vår läkare om det eftersom de oftast inte rekomenderar denna metod eftersom dom inte får ge denna behandling:(. Men jag kan ju alltid kolla upp det så då kanske de skriver ut recept på folsyran:)

    Hur gick det hittade du starkare folsyra och iaf vad blev resultatet?
  • moto
    moonstar88 skrev 2013-03-04 16:27:11 följande:
    hittade tyvärr inte den mängden folsyra och men när vi frågade läkaren om detta så sa hon att 1g c-vitamin visade liknand resultat om inte bättre:). Så det körde/kör vi på istället. Vi ska om två veckor förhoppningsvis iväg för äp igen så vi får se då om dett gett några resultat:). Glömde fråga förra gången om det syntes någon skilnad.

    Aj då det hade kanske blivit billigare än zinken och folsyran för 200 spänn ;) om det hade samma inverkan! Vad är det då? Tablettform? Är det svag styrka som man kan hitta i c-vitamin brus eller?
  • moto

    Nä men man har ju hört att brus är onödigt just eftersom man inte behöver så mycket och därför kissar ut det! Så det räcker inte med en apelsin om dagen alltså? Det ska vara 1g? :)

  • moto

    vi påbörjade ju bara en utredning och nu när vi ville prova att få syskon så gjorde min man ett nytt spermaprov som visade lite bättre resultat än första men ändå inte toppen! Men så åt min man folsyra och zink och vi lyckades på andra försöket den här gången, kan ju inte veta men vill tro att det gjorde inte saken sämre iaf!

  • moto

    Ta den starkaste ni hittar och ta flera annars, om ni gör ivf kanske läkaren kan skriva ut?

Svar på tråden Vart köper man folsyra 5 mg?