Inlägg från: K med lilla E |Visa alla inlägg
  • K med lilla E

    Flicka 8 år för stor för herrarnas omklädningsrum?

    Min dotter är 7 år och skulle aldrig gå med in på herrarnas, det kan jag försäkra, och hade inte tyckt att det hade känts ok heller!

     Men å andra sidan så är vårt badhus väldigt simpelt konstruerat och hon hittar lätt ut från damernas dusch in till simhallen. Vi har varit i andra badhus som är som smärre labyrinter där man själv som vuxen har svårt att hitta så jag kan visst förstå att man inte hur lätt som helst låter barnet gå själv.

  • K med lilla E
    FixarFrasse skrev 2012-02-29 16:11:21 följande:
    Man måste ta hänsyn till båda parter (både till flickan och gubbarna)
    Vi brukade göra såhär:
    Jag gick först in och kollade så ingen stod helt naken. Hon gick in på toaletten i vårt (herrarnas) omklädningsrum och bytte om; jag stod utanför och hon knackade när hon var klar. När jag knackade tillbaka kom hon ut; då slipper man att någon står och visar paketet, så blir det inte pinsamt för varken honom eller henne.
    Fast grejen är ju att på de flesta badhus skall man dusch UTAN badkläder innan man går in i badhallen.
  • K med lilla E
    zigne skrev 2012-03-01 12:58:43 följande:
    Ja och ibland kan man undra varför det inte kan vara en aning mer avskilt så man inte behövde känna sig så utlämnad! Ursäkta mig men sådan är jag!
    Åh, jag håller helt med dig, jag känner mig inte ett dugg bekväm med att duscha helt naken bland främmande människor, även om de är av samma kön,

     Man kan tycka att de kunde ha någon liten svängdörr av enklare modell så man inte var så himla utlämnad, borde inte vara svårt att ordna, men det har jag ALDRIG sett i något badhus, och jag tror inte att varken du eller jag egentligen är ensamma om att känna så!
Svar på tråden Flicka 8 år för stor för herrarnas omklädningsrum?