Inlägg från: Anonym (Tjej.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjej.)

    större underliv efter förlossning, vad göra??

    Anonym (kille) skrev 2011-11-24 23:02:25 följande:
    ASså helt ärligt. En killes ärliga mening, så skit i knipkulor och sånt shit, det funkar kanske lite. Men jag märkte att mer sex (orgasm) fick min fru att bli tightare. Nu är hon typ som innan barn, jag kan inte svara 100% för jag kan inte relatera till exakt hur det känndes innan, men fan de inga problem för mig att komma på några röda av att spänner skönt under sexet.
    Härligt pepp! Mer sånt! :D
  • Anonym (Tjej.)
    Anonym skrev 2011-11-25 10:05:27 följande:
    Måste en kvinna vara supertight mellan benen?? Tycker det är precis lika skönt att sätta på tjejen efter stora leksaker eller handen varit inne i henne!
    Intressant! Jag är som sagt tjej så jag kan inte riktigt avgöra hur det känns för en kille att vara inne i en tight VS. slapp tjej, men det är alltså ingen större skillnad i känsla? Är det kanske psyket som spelar killarna ett spratt när de ligger med en tight tjej? Alltså att de tänder rent psykiskt på att det är tight, men att det egentligen inte är jättestor skillnad rent kroppsligt?

    En annan sak jag funderat på som jag inte heller förstår: några tjejer här på FL skriver att själva "hålet" in är stort, men att musklerna inuti är OK/tränade/tighta. Spelar verkligen hål-storleken nån roll om musklerna är OK? Är det inte musklerna som kramar åt kuken? Undrar ur en killes perspektiv alltså.
Svar på tråden större underliv efter förlossning, vad göra??