• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • AlbaC

    Till min snygga granne?wow vad fin du är! Hade du vågat ta kontakt hade jag varit ett säkert kort. 

  • Anonym (SP)

    Jag har raderat mitt gamla konto här och nu skriver jag med ett nytt. 
    Du har redan fått en inbjudan från mig. Varför vill du inte komma hem till mig? Vi behöver prata. Jag tror att du mår dåligt som jag, våra känslor plågar oss..

    Du måste förstå att jag inte kan vara lycklig utom dig. Om du bryr dig om mig gör du ett steg till mig. Det är dig jag väntar på. Vad säger du om söndag?
    Kram Hjärta

  • Anonym (Mannen i 40årsåldern)

    Lägg till mig på snappen om du är seriös...

  • 1omtänksam

    Nu har du flyttat in i mitt huvud igen. Kanske för att ljuset kommit åter? Fantasier och drömmar om dig. Mina händer hade velat dansa på din hud. Mina öron lyssna och höra dig berätta mer om det liv du levt och hur du har det. Människor du mött. Fan. Hatar det här. Men du väcker min nyfikenhet och min lust än. Känner både själslig och sexuell attraktion till dig.Fortfarande. Men du har ingen aning. Att jag tänker på dig nu. Förlåt. Jag vågade aldrig säga den här sanningen till dig. 

  • Anonym (Over again)

    Så lugnt och skönt det är nu, man kan börja andas igen och sömnen blir bättre och bättre. Det börjar ordna upp sig Solig

  • Anonym (Dåså)

    Nu när du flyttat så saknar jag dig ibland. Tråkigt att inte se dig på jobbet.

  • Anonym (Melvin)
    Anonym (Over again) skrev 2024-04-19 12:48:49 följande:

    Så lugnt och skönt det är nu, man kan börja andas igen och sömnen blir bättre och bättre. Det börjar ordna upp sig Solig


    Det låter skönt Solig
  • 1omtänksam

    Gud, va jag önskar att jag hade vågat säga det här eller skicka det här till dig. 


    Hej. 
    Nu har jag svårt att somna igen. Du dyker upp i mitt medvetande och i mitt sinne återigen. Tycker fortfarande att det har varit roligt att ha fått lära känna dig. Om en för en liten stund, och dessutom längesen nu. 
    Jag minns och tänker ofta tillbaka på det jättefina samtalet vi hade sista gången vi sågs. Vet att du också tyckte det var fint och speciellt. Det fanns en sådan härlig energi i luften och det var otroligt vackert att få vara med om en sådan sak. 
    Minns hur mina ögon mötte dina vackra ögon, och hur dom liksom stannade kvar extra. Sådär så det känns i hela kroppen, (iallafall i min) ett slags pirr, en positiv rysning genom kroppen. 
    Gåshud. Du fick det också eller hur? För att nånting kändes rätt. I oss båda. 
    Hann tänka vad härligt detta är. Vilken speciell och annorlunda känsla. Vilken vacker kvinna. Du gjorde mig jätteglad och du var och är väldigt speciell för mig. 
    Vem jag är eller var för dig vet jag inte riktigt. Allting var ju liksom subtilt också. Men jag tror att allt som du sa var sant. 
    Personligen så tror jag att våra själar ropade efter varandra. Att det mellan oss två fanns en förståelse på ett djupare plan? 
    Men vi slarvade bort alltihopa. Eller hur? Du på ditt sätt och jag med mitt gentemot dig. 
    Förvirringen, besvikelsen, en känsla av fel och panik. 
    Jag undrar ibland och ännu - var det när vi kämpade emot oss själva och det fina som hände i varandras själar- som det blev besvärligt?  
    Jag kan ju aldrig någonsin riktigt få veta om allt detta var ömsesidigt. Men om du tänker det minsta på mig, och känner att du vill träffas för att prata, ta en kaffe, så vet du både mitt mobilnummer och sociala medier. 
    Kanske är jag bara naiv och drömmer. Men du är fin och annorlunda och jag tänker som sagt ofta på dig. 
    Tänker att ingenting är egentligen försent. Själar kan faktiskt mötas igen. Eller hur? Under bättre former och omständigheter än det som var då. 
    Bara himlens stjärnor vet hur och om universumvill ta sig an. Jag tänker att egentligen så är vi lika vilsna både två eller hur? Du och jag. Är vi inte? 
    Allt gott! ❤️
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!