Inlägg från: Anonym (Hon som aldrig har fel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hon som aldrig har fel)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Fick ett uppdrag på 50% på jobbet för några år sen, i ett byggprojekt. Några byggmöten senare drömmer jag om Honom, och sen är det kört. Så sjukt jävla snygg. Båda vi är gifta, och barn, men flirtandet?åhhh?. Finns många turer, men inget har egentligen hänt. Som tur är jobbar vi inte på samma jobb, men möts ju regelbundet inom byggprojektet. Oj oj oj?

    Hej! Oavsett vad du säger när vi pratat så vet jag att du också flirtat. Kan vi inte bara åka nånstans o hångla?? Vi vill ju båda två!! Jag vill ha dig så mycket så jag inte vet var jag ska ta vägen! 

  • Anonym (Hon som aldrig har fel)

    Hej! Jag längtar så efter dig så jag vet på riktigt inte vart jag ska ta vägen. Jag måste få träffa dig en sista gång, kan vi inte bara ta den där lunchen? Du är ändå skyldig mig en lunch, på riktigt, fortfarande. Förlåt för hur det blev, jag saknar nåt otroligt att prata med dig, även om det bara är jobb vi haft. Eller vad det nu är, ingen vet riktigt? Snälla??

  • Anonym (Hon som aldrig har fel)

    Kan vi inte bara kramas o hångla lite? Sen går det över, det är väl så det funkar? 🤷?♀️ Vi ska ju ändå inte ses mer, projekten är slut o du går vidare. Jag har dödspanik över att vi aldrig mer kommer ses!

  • Anonym (Hon som aldrig har fel)

    Jag går sönder helt inuti, kan vi bara träffas o prata lite med varandra? Jag fattar om du tycker det är en dålig idé men jag vet på riktigt inte var jag ska ta vägen. Att du försvinner ur mitt liv nu vet jag inte hur jag ska hantera. Måste det verkligen vara så? Och måste du bete sig så dåligt bland? Det har jag verkligen inte förtjänat!

  • Anonym (Hon som aldrig har fel)
    Anonym (Over again) skrev 2023-10-20 21:56:37 följande:
    Om du nu tycker det, så bör du skriva det till den personen istället!? Varför vill du inte det?
    OM jag vill?jag vill inget annat att vara nära den här personen, prata med honom, skratta. Men vi är gifta båda två, det blev fel från början, han har väldigt tydligt visat att våran relation ska inte fortsätta som den varit, han vägrar erkänna (för mig men jag tror egentligen mest för sig själv) att det varit känslor inblandade. Sånt här skit händer bara andra, inte mig! Jag gör ju som man ska, lever mitt liv, sköter mitt jobb, tar hand om familjen. 😭
  • Anonym (Hon som aldrig har fel)
    Det var ingen av oss som planerade det här, helt sant. Snälla, bara sluta låtsas som att du är bättre än mig o inte har nån del i hur det var. Jag saknar dig så jag dör inombords, jag pallar inte ett helt liv utan dig, du fattar det va? Du är fortfarande skyldig mig en lunch.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!