• Elio3

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej hjälp! Tog det här testet nyss. Är apoteket hjärtats test. Är det spök?! Positivt?! Bim+2.

  • Elio3

    Ser ni något? apotekets testa tidigt så kanske borde vara starkare då mensen är några dagar sen. Å andra sidan är det ju inte morgonurin.

  • Elio3
    Elio3 skrev 2023-04-17 16:42:00 följande:

    Ser ni något? apotekets testa tidigt så kanske borde vara starkare då mensen är några dagar sen. Å andra sidan är det ju inte morgonurin.


     eller alltså jag är inte blind, ser ju helt klart ett streck. Men kan det va sant?! Ändå BIM+3 borde det inte vara starkare då.. vågar inte hoppas efter så många månader med försök 
  • Elio3

    Hej här kommer fler tester. Vad tror ni? Har det ökat tillräckligt för vara på riktigt? Har svårt att lita på det när jag inte har så mycket symtom, bara pyttelite illamående när jag blir hungrig och lite yrslig. Men ingen mens i sikte och blir ju positiva test. 


    Test taget Em 18 april, BIM+4


    Test taget 
    morgon 19 april, BIM+5 


  • Elio3
    oshark skrev 2023-04-19 12:46:05 följande:
    Nu syns det definitivt, men undrar om du haft ÄL lite senare än du tror? Tempar du?
    Nja det tror jag inte, underligt om jag blev gravid isåfall för vi hade sex just på äl-dagen och inget mer senare. Yes jag tempar och min app säger att det var äl just då. Har ganska kort cykel så jag är på äl+17 idag. Ska fortsätta testa och även köpa ett digitalt och göra det imorgonbitti. 
  • Elio3

    hjälp mig snälla ni :) det enda graviditetstest jag hade hemma är ett sånt till min fertilitetsmonitor, men mitt testintervall är mellan 06-11 på morgon och jag tog nyss, så fick inget svar av monitorn men stickan ser ut såhär. nån som har erfarenhet av monitorn och vet om det betyder att jag är gravid? 


Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester