• cutepenguin

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    banqosmamma skrev 2023-06-15 11:39:46 följande:

    Hej! 


    Jag har BIM imorgon, har känt att något är off i kroppen så valde att ta ett test ni nu på min lunchrast, alltså inte morgonurin. Tolkar ni det här som positiv?

    Jag har pcos och kört första kuren med letrozol och om det har tagit sig så dör jag. Är så nervös. Så vad tror ni? Ser jag rätt? FörvånadSkäms


     


    Det här är absolut ett positivt test! Grattis!! ❤️

  • cutepenguin
    Skrattande
    Ferkis skrev 2023-07-01 17:44:39 följande:
    Helt ofattbart! Bebis i mars 2024. 🤩 

     


    Grattis!!! 😍

  • cutepenguin
    HejEllie skrev 2023-07-16 13:09:29 följande:

    En liten update: verkar tyvärr sluta med MF denna gång trots allt. Började blöda rätt ordentligt nu. Men hade på känn att det inte var så stabilt i och med att jag redan haft en blödning som kändes lite för mycket för att vara en vanlig nidblödning. 

    Trist såklart när man tagit ett positivt test och börjat hoppas, även om det var väldigt oväntat och inte särskilt planerat. 

    Bättre lycka nästa gång! 


     


    Beklagar verkligen ❤️ 

  • cutepenguin
    Nommsan skrev 2023-07-25 08:06:52 följande:

    Behöver lite åsikter.

    Är i v 6+3 idag. Tog ett nytt digitalt och ett vanligt test. Testet visar fortfarande 2-3 och dom vanliga tycker jag har en stadig ökning (längst ner också från idag), men är inte 2-3 lite lite i denna veckan?

    Någon som vet eller har erfarenhet? 


     


    För mig slog det inte om till 3+ förens jag var i vecka 6+4. Jag tror, för min del, att det beror på att jag har närmare mellan ÄL och mens än vad som är mer normalt. Räknade jag från sista mensens första dag fick jag som sagt 3+ i vecka 6+4. Men räknade jag utifrån min ÄL (som 2+0) var jag i vecka 5+5 När jag fick 3+.


    Kan det bero på något sånt? 🥰 Sen har jag läst många som fått 3+ sent, och vissa har inte fått det alls trots hälsosam graviditet. 

  • cutepenguin
    Nommsan skrev 2023-07-25 08:23:00 följande:
    Eftersom vi gjort IVF vet vi att jag är i v 6+3 menade jag med de 🙈

     


    Aha okej! 🥰 Tycker ändå inte du ska oroa dig. Har som sagt googlat ihjäl mig på det där när jag fick 3+ sent och upptäckte att MÅNGA aldrig ens fick 3+ men ändå hade en hälsosam graviditet. ❤️ 

  • cutepenguin
    Nommsan skrev 2023-08-03 14:32:48 följande:
    Tack för dina utförliga svar.
    Förstår hur du menar.

    Jag har nämligen inte följt graviditeten med digitala utan "bara" gjort 4 utan att så att säga veta när dom bör slå om. Gjort många fler vanliga stickor där sträcket är starkt och även starkare än kontrollsträcket. 

    Gjorde de sista 4e digitala idag när jag är 7+5 och fick 2-3. Pratade med specialistmödravården som sa att dom testen är missvisande när man är längre gången utan enbart ska användas i tidig graviditet. 

    Så antagligen har de slått om någon gång till 3+ utan att jag sett de och sedan droppat igen när jag kommit längre i graviditeten. 

    För mig låter de rimligt.
    Iom att jag inte haft en enda tillstymmelse till blödning och heller ej någon smärta. Så väljer jag iaf att tro på dom till något annat visat sig. 😊

     


    Jag vill VERKLIGEN INTE oroa dig. För det är det jag läst också, att det går bra även för de som inte fått 3+ Då Clearblue inte alltid är så exakt.


    För min del slog det om till 3+ och några dagar senare fick jag 2-3. I vecka 9+0 fick jag MA.. embryot hade dött i vecka 6. 

  • cutepenguin
    Nommsan skrev 2023-08-03 17:46:36 följande:
    Förstår ju att även detta sker.
    I vilken vecka slog de om till 3+ för dig och när vände de till 2-3 igen?

     


    Om jag utgår från sista mensens första dag så fick jag 3+ i vecka 6+4, och sedan 2-3 i vecka 7+4. Om jag utgår från att min ÄL var 2+0 (har ÄL sent i min cykel) fick jag 3+ i vecka 5+4 och 2-3 i vecka 6+4.

  • cutepenguin

    NOMMSAN:

    Håller såklart alla tummar för att allt är toppen med den lilla ❤️ Och jag tycker absolut att du ska tänka positivt tills du får reda på något annat! De flesta graviditeter går ju faktiskt bra!! 

  • cutepenguin
    svansmamman skrev 2023-08-03 18:08:59 följande:

    När testen inte slog om för mig hade jag också MA. Jag var inställd på det pga testerna, även om jag inte hade någon tillstymmelse till blödning, smärta eller annat symptom som tydde på att det skitit sig. Det dröjde några veckor innan blödningen kom igång av sig själv och missfallet var ett faktum. Fostret hade slutat utvecklas i vecka 5/6, vilket med största sannolikhet är anledningen till att testerna inte slog om. 


    Men precis som du skriver är ju inte cb någon exakt vetenskap så vi hoppas att våra erfarenheter inte är fallet här! ❤️


     


    Ja, för min del fick jag ju 3+ men en vecka senare 2-3. Så blev rädd redan där att det skitit sig, men man hoppas såklart på det bästa. Vet inte om det berodde på MA redan då, eller om jag var för långt gången för CB digital.

  • cutepenguin
    Nommsan skrev 2023-08-03 19:00:59 följande:

    Ja nä, de är bäl bara att ställa in sig på de värsta vilket jag såklart redan har ändå.

    Har vul på tisdag.


     


    Håller ALLA tummar att det är positiva besked du får på tisdag ❤️ 

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester