• Sarasnaran

    BF i slutet av Februari?? Här är vi nu!

    Ojojoj!
    HUR kunde jag missa att den andra dog?
    *skyller på gravidhjärna*


    I denna tråden håller vi till som ska ha bebisutplopp i slutet av Februari.
    Vi har blivit ett härligt gäng här inne nu!

    Stor kram till alla blivande Februarimammor!!

  • Svar på tråden BF i slutet av Februari?? Här är vi nu!
  • axxette

    KidA: Du får se till att byta arm ibland, så inte bara ena bicepsen växer, skulle se skumt ut på beachen i sommar

    Caza: Stort lycka till i morgon!

    Weiring: Din syster kanske kommer ut så du kan få en liten titt?!
    För övrigt hålle rjag med dig om det här med prestige! Det är så många saker som det ligger massor av prestige i! Barn ska sova i sin egen säng, äta med lagomt långt mellanrum, äta bröstmjölk, somna av sig själva, inte skrika och vara "snälla"- det är ta mig tusan det värsta uttrycket jag vet. ALLA barn är snälla! *blir lite arg*

    Angående kusiner så har Olle jämnåriga kusiner, bara... De är 3 1/2, 1 1/2 och 1 1/2 (olika sidor) och det lär bli minst en kusin till inom snar framtid- om allt går som svägerskan vill förstås.

    Hoppas att ni alla mår bra och att ni inte är för trötta!!!

  • Sarasnaran

    *trött Snutt tittar in*
    Fått sova minimalt inatt. *piper lite*
    Hugo har varit en knölval nämligen. Inte sovit mycket på dagen idag heller.
    Kanske får man sova inatt då.

    Weiring - Kul med kusin!
    Hugo får också nära kusiner så att säga. Hans kusiner (tvillingar) föddes den 11 januari. Kul för dom när dom blir lite äldre.

    Jag längtar tills jag kan flytta tråden till föräldrar!!


    Nybliven stolt mamma till Hugo - född 17/2
  • Julius

    Fler än jag som har problem att logga in på beta? Selmas ligger nere just nu för jag får till svar att det är fel lösen Så tur för mig att jag har Julius oxå
    SnutteNuttan Vet du hur jag ska göra när det felar?
    Tror det verkar som om du kan starta om tråden i föräldrar på måndag för då borde ju Caza ha fått & Selma ska fira sin 1 månaders dag oxå

  • Nattvinge

    Hej alla glada! Ser att det har ploppat bebisar till höger och vänster här nu Så skoj, hur många är det som är kvar nu?

    Weiring: Emma sover också i egen säng, vilket både hon och min man tycker funkar bra, det är hennes tramsiga mamma som tycker att det känns helt fel... Vill ha min bebis med mig... Spciellt nu, för hon har blivit snuvig, stackars liten...

  • 4barnsMom

    Nu har jag fått in kort i mitt galleri på mitt lilla undervärk! Eller lilla och lilla

    Weiring, jag var bara rädd att det blev fel. Menade ju inget illa

    Visst hör man så mycket om hur man ska göra och vara, nu efter några små undervärk så har jag insett att det är bra att lyssna på hälften och sen ta sunt förnuft. Det som jag mår bra av, mår bebis bra av oftast med

    Tex har Elias napp, flaska och ammar.. Så "får" man inte göra, blir ju tuttförvirring..

    Och jag vill ha min lilla i sängen mest för min egen skull Är ju så kort tid man kan utan att det gör någe

    Vi får med åka till BB för att ta kort Är ju rätt så lång för oss.. Och Webbis blev Elias inte heller då hon med kameran hade semester och lite såna missöden.. Sen åkte jag hem innan det hann bli foto igen så..

  • Sarasnaran

    Officiellt så är det Caza och Tokmaja kvar, men den senare har nog fått sin bebis redan. Hihi!


    Stolt mamma till Hugo - född 17/2-06
  • axxette

    Elias mom: Precis som du skriver: "Det som jag mår bra av, mår bebis bra av oftast med " är HELT sant! Jag tror att barn känner av vibbarna från föräldrarna mycket mer än man tror. Det är nog därför andra barnet sägs "lättare" eftersom föräldrarna är mer vana och lite tryggare än vid första barnet.
    Vi känner hittills oss väldigt trygga och Olle bara hänger med på allt. Det enda som just nu känns jobbigt är att han äter så jätteofta. Man blir väldigt låst!

  • Anniqa

    Jag måste bara berätta om mitt äventyr igår.
    Jag blir ganska så less att bara vara hemma och amma, byta blöjor och torka spya hela dagarna, så jag tog en utflykt till Kiruna. Först gallskrek hon inne på ÖB,ammade henne i bilen. Sedan skrek hon tom. i vagen, tog in henne på skolan jag gått på, ammade och bytte blöja = nöjd bebis. Sedan var hon rätt så nöjd i vagnen. Var in på Röda Korset, Kupan, då kom en kvinna in och sa att det är en så ledsen bebis i vagnen utanför...pust.. Bara att rusa iväg. Åter lång promenad med vagnen, därefter var hon tyst rätt så länge, så jag fick shoppa i lugn och ro.
    På hemvägen skrek hon bitvis även i bilen... pust...har man nu fått en bebis som skriker i blien också. Har inte hört att det finns sådana barn.

    Annica med svarta ringar under ögonen!

  • Anniqa

    Glömde tillägga att Linus var mycket lättare än Thelma är. Deras pappa har konstaterat att tjejer är bökiga redan när dom är små! Hon är mycket mera kinkig.

    När Linus var liten så sa BM att det var länge sedan hon hade sett en så harmonisk bebis. Idag kan jag förstå vad hon menade. Han var som en filbunke, accepterade det mesta utan grin och skrik.

Svar på tråden BF i slutet av Februari?? Här är vi nu!