• Elle80

    Måste göra abort i v.20. Nån med erfarenhet?

    Jag beklagar så att du tvingas gå igenom ett avbrytande. Själv har jag gjort det två gånger, i oktober 2008 och i april 2009. Båda gångerna på grund av mycket allvarliga missbildningar, däribland ökad tryck i hjärnan med förmodad hjärnskada.  Mina pojkar föddes i vecka 18 respektive 21 (behövde Socialstyrelsens tillstånd den gången). Jag har sedan tidigare en frisk pojke som är född naturligt och kan väl egentligen säga att visst är det tufft fysiskt sett att föda fram en bebis i mitten av graviditeten, så är det ändå värst psykiskt. Det finns liksom inget att kämpa för. Efter förlossningarna tillbringade vi flera timmar tillsammans med våra pojkar och tog massor med fotografier, det har hjälpt oss mycket i efterhand.

    Inom några veckor kommer jag att föda vårt fjärde barn, h*n är det tredje av våra barn som har drabbats av ett genanlag som tycks förfölja oss. Förhoppningsvis kommer de operationer som h*n måste genomgå göra att vi efter allt vi gått igenom får behålla vår lillplutt!

    Vill du så får du gärna inboxa mig, själv tyckte jag att det var en stor tröst i den mest fruktansvärda situationen att kunna prata av sig med någon som vet vad man går igenom.

    KRAM!

Svar på tråden Måste göra abort i v.20. Nån med erfarenhet?