• Anonym

    Olyckligt kär ien kändis

    Vem är det du har förälskat dig i?

  • Anonym

    Men känner du den här kändisen eller är det bara något du fått för dig?
    Pratar du med denna kändis (för dig själv alltså) även när du har barn hemma?

    Om det är en person som du inte känner så tycker jag att det låter väldigt illa. Kanske som om du vore psykotisk eller så? Men jag har ingen aning. De jag har sett gå och prata för sig själva på allvar (inget litet mumlande eller typ att man utbrister någon om man blir glad eller arg eller kanske slår i tån) har varit antingen psykotiska  eller påverkade av droger.

  • Anonym

    Ja, herregud säg vem det är. Jag blir så nyfiken och du är ju ändå anonym .

    Nåväl, du inser ju på något sätt att det inte är sunt. Bara att skriva här gör ju att du på något sätt få det svart på vitt och kan göra så att du reflekterar över det.

  • Anonym

    Min erfarenhet av alla sorters olämpliga förälskelser är att avbryta allt cold turkey. Nu vet jag inte vad det är för kändis, men sluta omedelbart upp med att titta på hans filmer/musik. Varje gång du tänker på honom får du ha lite självinsikt och styra tankarna åt ett annat håll.
    Efter tag går det över, jag lovar.

  • Anonym

    Äh, jag pratar för mig själv och sjunger även när jag är ensam. Inte f***n är jag psykotisk. Jag tänker högt! Och jag tycker inte alls du verkar störd, TS. Kanske är det så att du har ett lite torftigt och händelselöst (på kärleksfronten alltså) liv som ensamstående mamma och lite överviktig. Då låter det härligt att drömma om ett liv med en känd man i deras "lyxiga" värld. Tro på dig själv!!

  • Anonym

    Easy Joel Kinnaman. Läs Jane Timglas blogg på Finest så får du info om han...

  • Anonym
    UpsyDaisy skrev 2010-01-21 14:31:45 följande:
    Jag var kär i Spock en gång i tiden...ni vet han från Star Trek ;)
    Men va, hahahaha? Var det pottfrisyren som gjorde det?
  • Anonym

    Jag har en jättecrush på Lisbeth Salander. Inte Noomi Rapace, även om hon är skitsnygg utan Salander. Min verklighet är inte så tokig, den kanske är lite väl inrutad med bebis, långt äktenskap och sånt men med Salander med i spelet så får man lite krydda :D

    Det tänker jag däremot aldrig erkänna för maken. Jag får också lite crushes hit och dit. Hur överlever man annars vardagen?

  • Anonym

    men att gå runt o prata o låtsas att han svarar? heheehe

  • Anonym

    Det här var bästa tråden på länge, jag skrattade högt och blev riktigt glad! Helt klart ofarligt att dagdrömma, många är vi som gör det och ibland är det ok att leva mer i dagdrömmen än i verkligheten. Men när det börjar ta över för mkt mår man ofta bra av att rycka upp sig och göra trevliga och bra saker för sitt verklighets-jag. Lycka till Ts och alla andra dagdrömmare! (Spock var roligast!). P.s jag var väldigt förtjust i Anders Lundin när han ledde barnprogram när mina stora barn var små. Dagdrömde om hnm. Idag kan jag inte förstå det! Men fortsätter dagdrömma om lite andra saker i perioder mer och ibland mindre.

Svar på tråden Olyckligt kär ien kändis