Inlägg från: Julifru |Visa alla inlägg
  • Julifru

    Familj och vänner till flygplatsen?

    Hur gjorde ni?
    Vet att vissa har fått välkomnande på flyplatsen för att sen vara hemma i lugn och ro.

    Som vi känner nu kommer ge förslag till dom som vill såklart att komma och möta oss för  att få en liten titt på dockan .

    Sen kommer vi ju vara hemma och vill inte ha besök första tiden ( beroende på )  väldigt svårt nu att säga EXAKT  hur det blir redan nu ...

    Jag försöker vända på situationen om det va min vän eller släkting som kom hem hade jag blivet så glad för detta ögonblick och kunnat  med ett lugn vänta på att få komma och hälsa på!

    Hur tänker ni?

  • Svar på tråden Familj och vänner till flygplatsen?
  • Julifru
    MammaHella skrev 2009-10-26 19:18:23 följande:
    Det hade inte funkat i vår släkt ) De hade väntat lika mycket som vi och längtat efter att få barnbarn. Vi hade människor som mötte oss när vi mellanlandade på Arlanda som uppvaktade och sedan hade vi öppet hus dagen efter vi kom hem. Det hade goda vänner fixat, smörgåstårtor och andra tårtor,dryck och vad som hör till. Vi behövde bara sitta ner och ta det lugnt. Efter den dagen stängde vi däremot porten ett tag för vänner och bekanta emdans släkten kom och gick som de ville.
    Vi har nu nog ändrat inriktning , som vi landar ganska sent så blir det nog jobbigt!

    Dockan fyller tom 2 år dagen efter vi kommer hem så min bästa vän ringde nyss och frågade om hon ej skulle hyra bygdegården och ordna allt  så alla får träffa henne där .
    Så kan vi gå hem när vi vill 5 min därifrån !!
  • Julifru

    Vi kör på detta alla är införstådda på att vi kikar förbi en sväng  bara vi bor 5 min bort tar en promenad  så inget *kalas* , känner att flygplatsen blir sent och inga barnfamiljer  orkar komma kl 21.15  .

    Roligt att höra olika versioner !

  • Julifru

    Ja detta är inget *beslut* utan tanke  så vi får se vad som händer men jätte kul att höra hur alla gjort

  • Julifru
    Hej och Hopp skrev 2009-10-26 21:33:37 följande:
    Jag blev mottagen på Arlanda av familj och en del vänner. Vi åkte till ett närliggande hotell och åt frukost tillsammans - sen följde min syster, svåger och kusinerna med hem och hjälpte till att packa upp, barnsäkra lite till (hon var mer aktiv och motorisk än jag föreställt mig innan) och handlade åt oss - sedan var vi själva.Jag har valt att hälsa på hos vänner istället för att bjuda hem dem till oss. Jag hade inte tänkt så innan men det känns som om det är bra att det är lugnt och bara vi som är hemma hos oss, och hos vänner kan man alltid åka hem om det blir för mycket. Man kan givetvis be sina vänner att åka om man har dem hemma men det känns ju inte riktigt lika rätt. Nu har vi aldrig behövt åka hem i förväg eftersom lillan alltid kommer till ro om jag lyfter upp henne i bärselen men jag håller än så länge fast vid besöksstrategin.Julifru - det låter väl som ett upplägg som kan fungera - att ni kan gå hem när ni behöver om ni behöver och kanske kan man tänka likadant som många gör kring att mötas på flygplatsen - att det är en del av resan även om det är dagen efter ni kommit hem. Om det blir rörigt så kan ju lugnet börja sedan efter den här situationen.
    Tack för alla olika versioner, precis vi kan gå när som behöver inte ta hand om nått skulle ej orka ha nått hemma dom första dagarna!
    Som sagt vi får se hur det blir kanske ej blir nått alls bara en plan

    Men det viktigaste är STORT GRATTIS ALLA NI SOM ÄR HEMMA  och kan dela med er av era berättelser!!! {#lang_emotions_heart}
Svar på tråden Familj och vänner till flygplatsen?