Inlägg från: Moniqe1979 |Visa alla inlägg
  • Moniqe1979

    Söka lgh i sthlm, vilka områden?

    oj att hitta en hyres lägenhet här är inte det lättaste och än mindre nått för runt 3000:- om det inte är en bra bostadsrätt typ... bor i nacka/orminge men även här börjar det bli så att man kanske inte riktigt vill gå hem själv alla dagar (måste passera orminge centrum) och "gängen" har börjat samlas där med numera har varit luuuuugnt länge annars.

  • Moniqe1979

    ja slussen är "stan" men inte inner stan knutpunkt på ena sidan stan typ men visst ganska lugna bostads områden runt omkring. annars enskede typ svedmyra, solna sundbyberg, nacka ektorp finntorp mm är områden jag tycker är rätt ok.

  • Moniqe1979

    älta är rätt lugnt vad jag vet tycker personligen det ligger lite "off" om man inte har bil men det är jag. flemingsberg har säkert många lyckliga invånare men inte ett område jag personligen skulle välja då "flempan" har haft ganska dåligt rykte länge och jag är en inbiten nacka bo

  • Moniqe1979
    astalacasta skrev 2009-05-09 00:25:37 följande:
    Absolut. Det är mest Bandhagen, den där förorten strax innan Hagsätra som jag aldrig kommer ihåg var den heter, och själva Hagsätra som jag inte så gärna skulle bo i. Tex Stureby och Sockenplan är ju jättefint. Fast jag förstår inte din aversion mot Bagarmossen och Hökarängen? Båda är ju jättetrevliga.
    menar du möjligen (D)rågsved?
  • Moniqe1979

    mitt bästa råd är nog hitatr du NÅTT någonstans i sthlm där du kan få kontrakt för de pengarna... ta det och sen kan man ju alltid söka vidare, har vänner som letat i flera år som inte fått kontrakt trots bra inkomst etc just för att det är så många som letar och det inte finns några bra organiserade kö system utan i princip varje värd har sitt eget system.

Svar på tråden Söka lgh i sthlm, vilka områden?