Inlägg från: lovingmom |Visa alla inlägg
  • lovingmom

    Tar ej flaskan... (Tar inte napp heller.. ) =(

    Hej!

    Min dotter är snart 4 månader och hon vägrar också att ta flaskan. Hon har inte gått upp som hon skall sedan födseln.. ligger på minimum i viktuppgång. Ledsen

    Det konstiga är att för ca 3-4 veckor sedan så tog hon flaskan utan problem! Konstigt! Napp är det med nöd och näppe hon tar och endast när hon vill sova. Hon har dock inte lärt sig hålla kvar nappen själv i munnen så vi får hålla den åt henne eller lägga hennes snuttefilt som ett skägg under nappen. Då fungerar det iallafall..
    Men inte flaskan.. jag tror att jag har för lite bröstmjölk att ge henne, så jag vill att hon börjar med ersättning. Hon är otroligt envis och blir riktigt arg. Jag har försökt med olika flaskor... Dr. Brown (tjocka), den vanliga Mam flaskan med anatomisk napp, och pigion (tror att den heter så) flaska köpt på babyland med den nappen som är "elastisk" på längden som bröstvårtan, men.. hmm... hon vill INTE!!
    Jag pratade med ammningsmottagningen här i Lund och dem tyckte inte att jag skulle låta bli att ge henne bröstet o hon vägrade ta flaskan. Utan istället ge börstet efter en 20-30 min om hon inte tog flaskan.  
    Läser här att det finns dem som gjort så.. Vet inte vad jag skall ta mig till... hon måste ju få mat i sig ju!

  • lovingmom
    Drömmerdrömmar skrev 2008-08-31 19:56:31 följande:
    Tar hon inte nappflaskan när hon är riktigt hungrig heller? har hört dem som vägrat ge brösten och då äter barnet tillslut eftersom det är hungrigt, och hon/han inser att mamma inte kommer ge bröstet mer.. lycka till!!
    jo..nu tog hon flaskan idag... med Nutamigen!!!!!! konstigt hihi..
Svar på tråden Tar ej flaskan... (Tar inte napp heller.. ) =(