Inlägg från: Tildebus |Visa alla inlägg
  • Tildebus

    F*n, f*n, f*n. VARFÖR???

    Varför händer detta som inte får hända? Var på ett andra UL igår pga av oro från min sida. Min instinkt hade rätt, det fanns inget hjärta som slog på vår lilla bebis, är i v21. Ska läggas in imorgonbitti för att ta bort det. Är rädd, vill inte ha ont för något som inte är värt det.

    Pendlar mellan gråt och förtvivlan samtidigt som jag försöker tänka att det måste finnas en mening med det. Antagligen så var det inte ett friskt barn jag hade i min mage.

    Det var ju inte så här det skulle bli. Stor lycka byts ut mot stor sorg. Vi hade ju börjat planera för vårt barn, längtade massor tills det skulle komma och så blir det såhär. Tar gråten slut någongång?

    Längtar just nu tills det är över så vi får sörja klart och gå vidare.

    Ibland känns livet bra orättvist.


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-04-17 11:20
    Ber om ursäkt för svordomar i rubriken.

    Tänkte höra lite med er hur kroppen är efteråt? Avslag har jag förstått att jag kommer få, är det mycket? Hur länge brukar det hålla på?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-04-19 22:54
    Tack för alla tankar till oss. Det brtyder mycket.

    Gårdagen gick bra trots omständigheterna. Det tog väldigt lång tid och gjorde mer ont än jag trodde att det skulle göra, hade fruktansvärda smärtor trots smärtlindring.
    Vi fick se vårt lilla barn och det var en liten flicka.

    Nu är det bearbetningen kvar. Dagen har vart tung och jag känner mig tom. Men vi ska ta oss igenom detta på ett bra sätt.

    Tack än en gång!!
  • Svar på tråden F*n, f*n, f*n. VARFÖR???
  • Tildebus

    Tack snälla ni för att ni tar er tid att svara. Skönt att höra att man tar sig vidare, fast det vet jag att vi kommer göra känns bara väldigt svårt just nu.

    Tack en en gång

  • Tildebus
    DrömmenSomBlevSann skrev 2008-04-17 14:15:35 följande:
    Det finns en plats, strax till höger om den tredje stjärnan från månen räknat, där luften är fylld med fladdret av flortunna fjärilsvingar. Där leker de små änglabarnen tafatt bland molntussarna. Barfotabarn med brunbrända ben, glittrande ögon, lortiga tår, skrapade knän och håret på ända. På en sten vid stranden sitter ett litet barn och plaskar med tårna i vattnet. Han vinkar glatt och säger "Jag möter er här sen!", tar ett skutt ner från stenen och ansluter de andra änglabarnen. Sänder massor av styrkekramar o tankar!!
    Jätte fin dikt!! Jag hoppas att det är sådär vart vår lilla flicka än tar vägen.
  • Tildebus

    Måste bara undra.

    Läste om en annan tjej som var med om samma sak nyligen där dom skulle göra obduktion på bebisen. Till oss sa dom att dom inte gjorde de pga av att hon förmodligen har legat död i magen ett tag. Ni som har vart med om detta, har erat barn blivit obduserat?

    Är det dumt att inte sätta namn på barnet? Vi bestämde oss för att inte göra det eftersom att vi inte hade något självklart namn.

    Vi vet inte ens vart askan kommer spridas. Så många frågor som kommer nu i efterhand som jag inte tänkte på innan.

Svar på tråden F*n, f*n, f*n. VARFÖR???