Inlägg från: Trollet85 |Visa alla inlägg
  • Trollet85

    Vilken hund är farligast?

    Tycker personligen inte att de har me rasen att göra utan hur dant ägaren har uppfostrat den . En tax i fel händer är minst lika farlig som en amstaff i fel händer .
    Precis som människor så födds man inte aggresiv utan de är nåt man blir

  • Trollet85

    Jo men de brys ju på lite om de är ett barn som kommer i vägen eller om de är en vuxen människa .
    om en papilon atackerar en liten bebis så kan de gå lika illa som de hade gjort med en större . Klart att de är skiland när de kommer till muskler osv . Men tror du förstår hur ja menar.

  • Trollet85

    Ja dom födds me jakt, försvar osv . men djur födds inte aggresiva . Födds männiksan aggresiv ? nej de är nåt som utvecklas med tiden .
    Och nej jag anser inte att varjar är aggresiva , varför skulle dom va aggresiva ? För att dom kanske inte tycker om männikor eller för att dom råkar döda nån häst på en gård ?

  • Trollet85

    Jag anser fortfarande INTE att hundar födds aggresiva.
    Sen kan ja gämföra de med en ko eller människa eller vad som helst . Jag anser inte att nåt djur födds aggresivt !

  • Trollet85

    Har jag nåsin sakt att kor är att leka me ? Jag har bara sakt att de finns INGA DJUR som födds aggresiva ! Dom växer upp och blir på de viset som dom formas . I mina ögon så är iaf inte en hund valp , ett barn , en kalv , ett föl , tiger unge osv aggresiva.

  • Trollet85

    Klart alla djur har instikter när dom födds . men de är ägaren som gör djuret aggresivt , dom födds inte aggresiva ( visst de finns undantag ) men i de stora hela så är de ägaren som gör djuret till vad de blir . sen kan du säga vad du vill jakt intstinkter och aggresivt betende är iaf för mig inte samma sak.

Svar på tråden Vilken hund är farligast?