Inlägg från: Splach |Visa alla inlägg
  • Splach

    Vilken hund är farligast?

    blir så irriterad på småhundar, där ägarna verkar tro att dom inte behöver lydnad, och det värsta är väll att småhundar oftast är enormt smarta, vilket ägarna troligen inte verkar tro..

    Jag ogillar hundar som hoppar på en, och träffar nästan aldrig en stor hund som är upp och studsar på en etc, jag har lärt min hund att han inte får hoppa, men så kommer man till dessa småhundar, som ska hoppa gläfsa och nafsa och framförallt springa runt som yra små höns och skälla och morra..
    Dom skiter jag totalt i, fortsätter gå om du hoppar, eller knuffar ner dom och bryr mej inte ett dugg i dom, samtidigt som jag blir lite irriterade på ägarna, som oftast står och skrattar och ler åt sin lilla minihund som hoppar!
    Det är inte gulligt, det spelar ingen roll att hunden är liten, det för inte gulligt, en hund ska kunna hälsa utan att hoppa gläfsa skälla mm

  • Splach
    KIKINA skrev 2007-01-30 20:59:28 följande:
    Jag kan säga att jag har en liten hund. Blandras tax, jack russel och labrador. Storlek som en grov tax. Han skäller inte och är inte hoppig. Som det låter på en del här så är alla hundar skälliga och hoppiga.. Less på sådana kommentarer! Förresten så tror jag små hundar också kan bli farliga. Chester har rejäla käkar och ett starkt huvud, då om han skulle hugga skulle man nog ligga risigt till...
    jag menar inte att alla är det, men tyvär är det mer sällsynt med små hundar som inte är hoppiga, än dom som är det tyvär..
    Tror många tror att det är mindre krävande att ha en liten hund, och därför skaffar en, men jag skulle nog vilja påstå tvärtom, en liten hund har oftast en enorm energi och dom är smarta som få..
Svar på tråden Vilken hund är farligast?