Inlägg från: Anonym (Duger inte?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Duger inte?)

    Potensproblem eller vad?

    Min sambo har potensproblem. Den funkar bara om man runkar oavbrutet tills det går. Samlag= 0 Han har fått utskrivet tabletter vilket enligt honom inte heller fungerar så bra. Vi har åtminstone inget sex. Men jag har hittat tomma kartor i hans väska. ( Han är veckopendlare) Då måste han väl ändå ha nytta av dem? Känner mig olustig och faktiskt rätt besviken.

  • Svar på tråden Potensproblem eller vad?
  • Anonym (Duger inte?)

    Jag har inte sagt att jag hittat dem. Men jag har frågat om de funkar och då fått svar att de funkat dåligt Konstigt att de ändå används isåfall kan man tycka? Misstänker att han gör något i telefonen men vet inte. Vet inte riktigt vad jag ska tro. 

  • Anonym (Duger inte?)

    Vi har väl som många andra par som levt tillsammans länge tappat bort varandra men valt att försöka "hitta tillbaka " vi är inte osams. Detta med potensproblem är sedan ett bra tag tillbaka pga andra mediciner. Jag har däremot aldrig någonsin behövt känna mig osäker på honom tidigare. Det är nytt, jobbigt och skrämmer mig. Vill tillägga att det är pga vår relation som han vågat söka hjälp. Jag har inte heller några problem med att han runkar. Det är just bara det att det skulle vara Nice att inte bli helt utan själv.

Svar på tråden Potensproblem eller vad?