Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Pojkvän som inte orkar ta tag i sexlivet

    För mig låter det som att han inte är attraherad av dig. Om du inte ens lyckas få honom 100% hård när du suger av honom så är det ju nått som inte stämmer. En bra avsugning där tjejen gör ett kanonjobb gör ju så att man kommer inom 5min lätt. Är han inte attraherad av dig så är ju frågan om varför, sitter det i din personlighet så är ju förhållandet tämligen kört, sitter det i hur du ser ut så finns ju eventuellt möjligheten att göra förändringar för att komma till bukt med problemet. En kraftig övervikt går att få ordning på och svårare dock med kraftig undervikt, men eftersom han inte kan hitta hålet på dig när ni kör doggy så gissar jag att du är mer överviktig än underviktig? 

    Att skaffa barn kan jag tillägga gör inte underverk för förhållanden, så har ni det knackigt nu så avråder jag från det, det är en enorm utmaning att bli förälder och sexlivet blir oftast sämre till obefintligt under första året, kanske ännu längre med sömnbrist och allt.

  • Anonym (Man)
    Anonym (Undrar) skrev 2024-05-15 07:29:14 följande:
    Jo, jag har svårt att komma av avsugning. Tar åtminstone 15-20 minuter, om det alls lyckas
    Alla ni män som inte lyckas komma öht eller inte blir hårda, ni har helt enkelt inte hittat en kvinna som kan suga. Jag har haft bra många sexpartners genom livet och vet skillnaden på att få en kvinna som vet vad hon gör. De som är riktigt bra på detta är få, men herrejävlar när man väl träffar rätt Spöke
  • Anonym (Man)
    Anonym (Inte alla) skrev 2024-05-15 08:44:24 följande:
    Av nån orsak vägrar du acceptera att alla är olika. Tror du att alla kvinnor kommer i fontänorgasmer också? Och att du kan få alla kvinnor att komma?

    Jag har en kk sen nästan ett år tillbaka och vi ger varandra galna mängder oralsex. Han säger att ingen annan kommit ens i närheten av att suga så skönt som jag gör, han säger det hela tiden. Ändå har jag aldrig fått honom att komma med munnen. Han har svårt att komma och kommer inte varje gång vi ses, även om vi har vilt sex i tre timmar. Han njuter järnet ändå och säger att han älskar att ha sex med mig.

    Jag har aldrig kommit vid sex och har svårt att komma även vid onani. Han slickar mig bättre än nån annan gjort på 25 år, jag skriker av njutning. Men jag kommer inte. Dock njuter jag i timmar, så det kanske är bättre? Nån kvinna här på FL skrev att hon knappt njuter vid sex, och det tycker jag vore värre.

    Du behöver alltså acceptera att alla inte funkar som du. Vissa kan få världens bästa oralsex men kommer ändå inte, för att just DE har svårt att komma.
    Jag är 100% säker att alla kvinnor kan få en fontän orgasm, jag är också 100% säker på att JAG inte kan få alla kvinnor att få det. Jag är 100% säker på att jag inte kan få alla kvinnor att komma.

    Såklart din KK säger det, jag ljuger också för min hustru, hon är inte ens i närheten av att ge mig oralsex lika bra som flertalet andra gjort...

    Du behöver sluta vara trångsynt och inse att jag har rätt i det jag säger, sen är det förmodligen många som går igenom hela livet utan att träffa den där partnern som är perfekt för dem. Antalet sexpartners för den genomsnittliga människan är väldigt lågt, så det är inte konstigt att man inte hittar rätt även fast man har ett helt liv på sig att leta.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Inte alla) skrev 2024-05-15 12:48:10 följande:
    Men snälla! Alla. Är. Olika.

    Läs och lär: sv.wikipedia.org/wiki/Anorgasmi

    Du behöver komma ut ur din bubbla.

    Min kk säger det för att det är sant. Han har förundrats över hur jag varierar mig och sagt att jag med tiden blivit ännu bättre på att suga av honom. Jag känner honom, han ljuger inte. Vi är båda väldigt intresserade av att göra sexet så skönt som möjligt, och han säger att han inte har nåt att klaga på. Att du inte tror på det betyder bara att du är trångsynt och envis.

    Tror du inte heller på att han ger mig fantastiskt oralsex och att jag aldrig har kommit med nån?

    Folk kan ha trauman, fysiska handikapp etc. som gör att de inte funkar som du vill att de ska funka. Var lite ödmjuk inför det!
    Låt mig gissa, du är en sån där som inte tror det finns liv på någon annan planet än Jorden också?
Svar på tråden Pojkvän som inte orkar ta tag i sexlivet