Presenttips till nybliven mamma – det här önskar hon sig

Är du på jakt efter en present till en nybliven mamma? Behöver du inspiration till vad du kan köpa till en mamma som precis har fått barn? Här är våra bästa tips.


Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Presenter till nybliven mamma

1. Papacord Croyde Skötväska Svart

Den här snygga skötväskan från Papacord är en perfekt present till den nyblivna mamman. Väskan är tillverkad i slitstark canvas och läderimitation och har tre smarta extrafack som är urtagbara. Klicka hem skötväskan HÄR.

2. Amningskudde från Rätt Start

En bekväm och följsam amningskudde från Rätt Start är en funktionell present som garanterat kommer att uppskattas. Med hjälp av denna kudden kommer barnet i rätt höjd för att kunna ammas eller flaskmatas. Du hittar den HÄR.

3. En fråga om dagen mamma - bok till nyblivna mammor

Den här boken är perfekt för den nyblivna mamman. Varje dag får mamman svara på olika frågor om sitt liv som förälder. Boken innehåller frågor som behandlar högt och lågt - från "vad gör dig riktigt lycklig som mamma?" till "hur viktigt är det att barnen hjälper till med att städa och andra hushållssyslor?". Klicka hem boken HÄR.

4. LYKO Magic Makers skönhetsbox

Visst kan det vara stressigt som nybliven mamma och tiden att piffa till sig kanske inte riktigt finns till. Men vi tror ändå att denna skönhetsbox från LYKO skulle uppskattas då den innehåller produkter som är snabba att använda vilket är perfekt för en "quick fix". Denna box innehåller bland annat ett shampoo, ett balsam, hårinpackning, ett setting spray för optimal glow, en sheetmask, mascara, highlighter och en massa mer! Du hittar boxen HÄR.

5. Presentkort 500 kronor på Babyshop

Om du inte vet vad du ska köpa till en nybliven mamma är ett presentkort på Babyshop ett utmärkt val. Med ett presentkort kan mamman själv välja och vraka vad hon vill ha, vilket är perfekt nu i Black friday/Black week-tider.

6. Babyskydd Turtle Air by Nuna Bugaboo

Detta bärbara babyskydd från Bugaboo är perfekt för utflykter. Babyskyddet har en avtagbar solskärm med solskyddsfaktor UPF 50+. Du hittar babyskyddet HÄR.

7. Mysig morgonrock

En mysig morgonrock är nästan ett måste för den nyblivna mamman. Vi gillar den här morgonrocken från Kappahl som är perfekt för hemmamys med bebisen. Du hittar den HÄR.

8. Myskläder till nyblivna mamman

Ett riktigt fint set med myskläder är en underbar present till den nyblivna mamman. Vår favorit är det här setet från NELLY. Finns i flera färger. Köp myskläderna HÄR.

9. Snyggt set med tekoppar från Pols Potten

Det här snygga setet med tekoppar är en toppen present till mammor som gillar att dricka kaffe eller te. Setet kommer med 4 häftiga koppar med fat. Du hittar dem HÄR.

10. Fint smycke till nyblivna mamman

Fint smycke i silver med pärlor och strass. Detta smycke har tre lager och är perfekt till vardag såväl som fest. Du hittar smycket HÄR.

11. Lyxig delikatessbox

Skäm bort den nyblivna mamman med en smaskig och lyxig delikatessbox från Interflora. Denna box innehåller ekologisk olivolja, kalamataoliver, cantuccini snack med tomat och oregano, tapenade svarta oliver, frökex och pesto med citron. Sätt lite guldkant på vardagen med den här lyxiga boxen HÄR.

12. Lyxig filt från CURA Of Sweden

Denna tyngdfilt från CURA Of Sweden är sååå gosig och en snygg inredningsdetalj i hemmet. Perfekt för mysiga hemmadagar med bebisen. Du hittar filten HÄR.

13. Citrus & Fruity Hand Gift Set Molton Brown

Lyxig handtvål är kanske inte det första man prioriterar som nybliven mamma - och det är just därför det är en sådan bra present! Dessa härliga handtvålar från Molton Brown förgyller vardagen med sina lyxiga dofter. Du hittar kitet HÄR.

14. Spabehandling till nyblivna mamman

En spabehandling är en uppskattad present av den nyblivna mamman - unna henne lite egentid där hon får komma ifrån barngråt och blöjbyte. HÄR kan du hitta prisvärda spabehandlingar runtom i hela Sverige.

15. Overall med pälsimitation GOLDIE i Fungi från Minimarket

Supersöt overall med pälsimitation med björnöron. En gullig present som både den nyblivna mamman och bebisen har nytta av. Du hittar den HÄR.

16. Swaddle för nyfödd med elefantmotiv

Denna swaddle från Ergobaby lindar om barnet och gör så att han eller hon somnar på ett kick. Swaddlen har specialdesignade armfickor och benpositioner som säkerställer att den inte öppnar sig av misstag. Du hittar den HÄR.

17. Amningsbh

En snygg amningsbh är en perfekt present till den nyblivna mamman. Detta set från Kappahl kommer i två-pack. Dessa bh:ar är mjuka, elastiska och har en sömlös kvalitet. Kuporna är nerfällbara och är därför perfekt för att knäppa upp vid amning. Du hittar setet HÄR.

18. Uppvärmningsbart gosedjur Zazu HOWY

Detta söta gosedjur från Zazu är en uppvärmbar vetekudde med doft av lugnande lavendel. Värm kudden i micron och sedan håller värmen i upp till 1,5 timme. Denna vetekudde kan även användas som ett kylpack om man lägger den i frysen. Klicka hem gosedjuret HÄR.

19. Snygg och smidig kryddkarusell

Denna kryddkarusellen är både funktionell och snygg. Precis som namnet antyder går det att snurra på kryddkarusellen och det finns plats för 16 kryddburkar. Du hittar den HÄR.

20. Elektrisk fotmassör

Den här lilla rackaren från MM kommer garanterad att vara en garanterad present av den nyblivna morsan - ibland finns det nämligen inte tid att gå på spa eller massage. Då är denna elektriska fotmassör en räddare i nöden. Du hittar den HÄR.

21. Åldersfilt för bebis med pil

Med den här åldersfilten kan mamman skapa minnen och se hur hennes bebis växer så att det knakar. Perfekt filt för söta foton där man lägger ringen runt siffran och sedan väljer antingen "days, weeks, months eller years" med pilen. Du hittar denna genialiska filt HÄR.

22. ghd Värmeborste Professional Hot Brush

Den här värmeborsten från ghd är en utmärkt present till den nyblivna mamman som inte har tid till att fixa håret. Den här borsten tämjer håret smidigt och enkelt på nolltid. Just nu nedsatt med 25 procent rabatt. Klicka hem värmeborsten HÄR.

23. Haupt Lakrits Fucking Fabulous

Nu när ungen har ploppat ut kanske den nyblivna mamman är sugen på att vräka i sig lakrits - och med all rätt - hon är ju faktiskt fucking fabulous. Dessa smarriga saltlakritskulor är fyllda med Dulce de leche och havssalt. Du hittar dem HÄR.

24. Ljusstake Nordic Light från Design House Stockholm

Snygg och dekorativ ljusstake i modern tappning från Design House Stockholm. Det bästa med denna fina ljusstake är att du själv kan välja designen på den! Du hittar ljusstaken HÄR.

25. Ljuslykta Celestial Silver

Trendig och läcker ljuslykta från Skultuna från deras The London Collection. Perfekt inredningsdetalj till hemmet! Du hittar den HÄR.

/
/
stats