Angelo Perrellis ord om relationen till Charlotte: ”Jag skäms...”

Charlotte Perrellis äldsta son Angelo har flyttat till familjen i Marbella. Nu berättar han om realtionen till mamma Charlotte. 

Angelo Perrelli har flyttat till Marbella där resten av familjen bor.

Vid årsskiftet 2023 meddelade schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 49, och maken Anders Jensen, 47, att de köpt ett nytt hus i Marbella. Anledningen till det nya husköpet var för att familjen kände att de behövde ett större hus för att alla skulle få plats. 

Det blir större eftersom vi blir fler i familjen. Flickvänner kommer in i bilden och det krävs rum för allt och alla. Denna gång blir det customized för oss och alla får sitt på det sätt de vill ha det. Det här är en dröm för alla i familjen och vi skissar och väljer som om det vore julafton varje dag.”, skrev hon på bloggen då. 

Flyttade till Spanien på heltid 

Efter en omfattande renovering av det nya huset kunde paret äntligen flytta in i villan under sommaren 2023 och sedan tog Charlotte och Anders beslutet att flytta till Spanien på heltid. 

Charlotte och Anders har två gemensamma söner Adrian, 10, och Alvin, 5, som fick följa med på äventyret och har börjat skolan i Spanien. Medan Charlottes äldre söner från sitt tidigare äktenskap, Angelo, 20, och Alessio, 18, blev kvar i Sverige till en början. 

Charlotte Perrelli och Anders Jensen med Angelo och Anders dotter Izabella.

Men nyligen bestämde sig även den äldsta sonen Angelo för att flytta till soliga Spanien där han bland annat jobbar som mäklare. 

 – Just nu pluggar jag business management och jobbar som fastighetsmäklare. Planen är väl att fortsätta med det och kanske en dag öppna något eget inom mäklarbranschen, berättar Angelo till Expressen

Angelo om relationen till sin mamma 

Vid sidan av sin utbildning och yrket som mäklare har Angelo ett brinnande intresse för musik och drömmer om att kunna utöva musiken mer än han gör idag. 

– Om jag bara ser till mig själv och vad jag vill göra, så jag kommer nog satsa mer på musiken. Går det bra så går det bra. Om det inte gör det så har jag ett fint stöd hemifrån oavsett, berättar Angelo till tidningen. 

Angelo har först nu insett vilken stor del av musikscenen hans mamma Charlotte haft genom åren. 

– Men det är först nu på senare tid som jag insett vilken roll och betydelse min mamma haft. När jag var tonåring och hon kanske inte var ”superinne” så kunde jag inte riktigt se det. För mig var hon min mamma och allt det där var bara hennes jobb. 

Vidare berättar Angelo att han inte längre känns över sin mamma – något han kunde göra när han var yngre. 

– Jag tror att det är likadant för alla barn. Att man i perioder tycker att ens föräldrar är lite pinsamma. Men jag skäms inte för mamma längre. Eller jag har väl inte skämts så, men du förstår vad jag menar. Jag har insett nu hur mycket jag ser upp till henne. 

MISSA INTE: 

Allt om Eva Rydberg: Make, barn och mystiska sjukdomen

Allt om Eric Stern: Längd, fru, barn, filmer och Bäst i test