Carolina Gynnings besvikelse på Viktor
Carolina Gynnings besvikelse på Viktor - Foto: Erik Simander/TT, Stella Pictures

Carolina Gynnings besvikelse – efter händelsen med Viktor

Carolina Gynning känner sig besviken på Viktor Philipson efter en händelse när Carolina var borta på jobb.


Carolina Gynning, 46, och Viktor Philipson, 38, träffades 2019 och det var det kärlek vid första ögonkastet – men deras förhållande har stundtals varit utmanande och har både separerat, hittat tillbaka till varandra och fått dottern Vilda. Carolina Gynning har även två andra döttrar från en tidigare relation, Alicia och AdeleFamiljen bor på en 1830-tals gård ute på Ekerö, och där bor även familjens alla djur.

Läs mer: Carolina Gynnings ärliga ord om separationen från Alexander: ”Jävla piss”

Carolina Gynning med döttrarna Alicia, Adele och Vilda. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola

Carolina och Viktor delar inte sovrum

Carolina Gynning har många strängar på sin lyra och förutom att driva en gård med allt vad det innebär är hon även konstnär, entreprenör, tv-profil och poddare. Tillsammans med Carina Berg driver hon podden ”Gynning och Berg” där lyssnarna får följa med i profilernas händelserika liv och relationer. 

I podden brukar hon ofta ta upp saker som händer i relationen med Viktor. Och hon har tidigare berättat att paret inte sover i samma rum om nätterna länge, detta på grund av en ovana Viktor har. 

– Han snusar mycket i sömnen och när han gör det rinner det snus ner på kudden. Det byts även snus på nätterna. Han har ett vitt nattygsbord bredvid sin säng där han kletar av snuset, säger Carolina och fortsätter: 

– Det gick ganska kort stund innan jag bestämde mig för separata sovrum. 

Hon förklarar dock att de separata sovrummen har stärkt deras relation. 

– Jag tycker det är jättetrevligt att slippa det där lite äckliga med sin partner. Och bara få det gossiga. 

Viktor Philipsson och Carolina Gynning blev ett par 2019. Foto:  Stella Pictures

Carolina Gynnings besvikelse på Viktor  

Det händer då och då att Carolina slänger iväg en liten känga till sin sambo, ofta om saker han gör i hemmet. Men nu berättar hon att hon känner sig besviken på Viktor, efter ett skämt som inte gick hem hos henne. 

Hon förklarar att hon och Carina har haft en väldigt intensiv jobbperiod som inneburit en hel del tid hemifrån. 

– Då behöver man få lite bekräftelse ibland, lite basberöm. Det är så himla lite, men man är iväg, man håller på och så är det så härligt när det dyker upp ett sms från sin kille och man känner att "åh gud, vad gulligt". Lite extra love, säger Carolina. 

Hon menar att hon gärna hade sett att Viktor tackar henne när hon gör vissa saker i hemmet. vilket hon berättade för Viktor att hon kände sig besviken över. Hon bad också sin sambo att tänka på att skriva lite mer gulliga sms till henne när hon är borta så mycket.

Till skillnad från Viktor, är Carinas make Erik Berg väldigt bra på just detta och under en inspelningsdag skickade Erik ett långt och kärleksfullt sms till henne. Och bara minuter efter att Carina mottagit meddelandet från Erik, plingade det även till i Gynnings telefon med ett sms från Viktor: 

– Det var en bild på en gammal, tjock tant. Då tänkte jag "vad menar han med det här". Då står det på kärringens tröja: Old pussy is better than no pussy, säger Carolina och fortsätter: 

– Nu skrattar vi åt det här. Men jag var ju inte på det humöret. Jag kände "fan alltså". 

Carolina Gynning ringer upp Viktor och förklarar att hon inte alls uppskattade bilden, men Viktor kunde inte alls ta det på allvar och skrattade hejdlöst i telefonen då han tyckte han hade varit väldigt rolig. 

– Någon gång kan man väl vara lite romantisk, säger Carolina uppgivet. 

Duon kommer fram till att Viktor visar sin kärlek till Carolina på andra sätt, men att kärleksfulla sms är något av ett utvecklingsområde. 

MISSA INTE: 

Allt om Peo Thyrén: Familjen, karriären och den kristna tron

Idol 2024: Deltagare i lördagsfinalerna – de har gått vidare

/
/
stats