Anna Book ger besked om en comeback i karriären.
Anna Book ger besked om en comeback i karriären. - Foto: Foto: Oscar Olsson/TT Karin Törnblom/TT

Då gör Anna Book comeback på scenen: "Blir inte bättre"

Anna Book fick sitt genomslag som artist redan 1986, men under de senaste åren har det sett tomt ut i Annas musikkatalog. Nu ger hon besked om en comeback som artist.


Anna Book, 53, blev ett välkänt ansikte när hon 1986 slog igenom med låten "ABC". Sedan dess har hon också synts i tv-program som "Let's dance" och "Biggest loser VIP".

På senare år har hon dock dragit sig tillbaka från rampljuset, både i tv och musiken, och det är många som undrar om det någonsin blir en comeback för Anna som artist. 

Svaret på den frågan avslöjar hon nu. 

MISSA INTE: Åsa Ingrosso öppnar upp om svåra tiden: “Tortyr”

Anna Books nya skönhetsingrepp 

Anna har alltså inte sjungit lika mycket som förut, men en sak som hon däremot har gjort under de senaste åren är sina tänder. 2017 satte hon nämligen in porslinskronor i munnen. 

Till en början var hon nöjd med ingreppet, men under åren har hennes tänder blivit dåliga, vilket gjorde att Anna till slut inte kunde tugga mat ordentligt. 

I maj 2024 åkte hon därför till Turkiet för att renovera tänderna igen. I augusti planerar hon också att åka en till gång för att genomföra några sista justeringar, något som hon delade med sig av på Instagram

"Tänderna känns iaf mycket nättare, rakare och ser naturligare ut speciellt i verkligheten och bettet!!! Jag kan verkligen tugga allt nu, ibland isar det lite men det är normalt. Med det sista nu, så kommer bettet att stärkas upp mer och bli ännu bättre.", skrev hon då. 

LÄS MER: Anna Books nya utseendeförändring – visar chockerande resultatet

View this post on Instagram

A post shared by Anna Toledano Book (@annatoledanobook)

Anna Books besked om comebacken: "Inte en lätt bransch"

Att Anna Book främst synts till på sociala medier är ingenting som hon själv tycker är tråkigt. Visst gillar hon att sjunga, men det är också viktigt att inte känna sig pressad.

Instagram berättar hon nu hur hon tänker kring en comeback som artist.

"Jag sjunger fortfarande i den utsträckningen jag själv vill i nuläget. Skönt att bli äldre och kunna prioritera ens välbefinnande istället för att kämpa med rädslan av att inte få vara med = STOR SKILLNAD.", skriver hon och tillägger:

"Det betyder inte att jag inte vill sjunga mer. Betyder bara att jag värnar om mitt välbefinnande i första hand. Det är INTE en lätt bransch jag befunnit mig i i snaaaart 40!!! år och klimatet blir inte bättre, tyvärr."

Foto: Instagram/annatoledanobook - Anna Book svarar på följarens fråga på Instagram.

LÄS MER:

Pernilla Wahlgrens avslöjande – oväntade hemligheten med Benjamin

Tareq Taylors avslöjande om könet på bebisen: ”Det är en...”

/
stats