Familjen Parnevik.
Familjen Parnevik. - Foto: Foto: Vilhelm Stokstad / TT

Peg Parnevik avslöjar husplanerna – bredvid föräldrarna

Kan det bli en flytt till Florida för artisten Peg Parnevik? Kanske är det så, och då lutar det mot att det blir till ett hus riktigt nära Jesper och Mia.


Jesper och Mia Parnevik har sedan många år tillbaka levt och verkat i USA, närmare bestämt i Florida, tillsammans med sina fyra barn Peg, Penny, Philippa och Phoenix. Där bor föräldrarna än idag, men barnen är utspridda runt om i världen. 

Foto: Vilhelm Stokstad / TT - STOCKHOLM 20150217Familjen Parnevik med Mia, Philippa, Jesper, Peg, Phoenix och Penny är aktuella i TV3:s nya serie "Parneviks" Foto: Vilhelm Stokstad / TT / Kod 11370

Men en som har gått i tankarna att flytta tillbaka till Florida, det är Peg Parnevik. Den superpopulära artisten lever idag både i Stockholm och i Los Angeles, men i sin podcast "Peg & Penny", som hon driver med systern Penny Parnevik, berättar hon att hon haft planer på att köpa hus i Florida – bredvid sin mamma och pappa. 

Det är när systrarna pratar om huruvida man bråkar med sina familjemedlemmar eller ej, vilket att de båda medger att de gör ibland, som Peg öppnar upp om sina hustankar: 

– Jag har ju funderat på att köpa hus bredvid mamma och pappa för jag vill alltid vara nära dem, säger hon i podcasten men tillägger sedan att hon ibland känner tvärtom gentemot sina föräldrar:

– Sen vissa dagar känner jag att jag vill adoptera bort mig själv. 

Foto: Claudio Bresciani/TT - STOCKHOLM 20180316Jesper och Mis Parnevik möter media inför säsongspremiären av realityserien "Parneviks"Foto: Claudio Bresciani / TT / Kod 10090

Om Peg Parnevik flyttar till Florida och blir granne med sina föräldrar, det återstår att se! 

/
/
/
/
stats