Här kan du läsa mer om Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari!
Här kan du läsa mer om Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari! - Foto: Foto: Felix Zakrisson /Tomma Tunnor, Stella Pictures

Kalle Wahlström och Brita Zackari – bröllopet, barnen och så är de släkt med kändisarna

Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari har blivit lite av ansiktet utåt för att leva ett gårdsliv utanför storstaden i och med SVT-favoriten Hjälp, vi har köpt en bondgård!. Här kan du läsa mer om tv-duon tillika de äkta makarna Kalle och Brita.


Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari är idag två välkända namn i Sverige. Sedan några år tillbaka syns de regelbundet i det populära SVT-programmet Hjälp, vi har köpt en bondgård! och innan det sågs de i tv-program som Kalles och Britas sex liv och i Kalles och Britas hälsoresa.

De har även synts och hörts i media på olika håll, Brita Zackari har bland annat varit programledare för radioprogrammet Rix Morronzoo och Kalle har bland annat synts i tv-programmet Gympaläraren.

Podcast med Kalle och Brita

Paret drev tidigare podcasten i Nöd och lyft. Podcasten startade 2017 och lades ned 2019.

Idag hörs Brita Zackari i podcasten Ofult hemma, i vilken hon poddar med skönhetsinfluencern tillika konstnären Kakan Hermansson.

Kalle och Brita: Ålder

Kalle Zackari Wahlström är född den 24 februari 1981. Han är alltså 42 år.

Brita Zackari är född den 13 juni 1982, vilket innebär att hon är 41 år i skrivande stund.

Gifte sig 2011 – bröllopsfest i trädgården

Tv-duon tillika kärleksparet gifte sig 2011. Bröllopet ägde rum på ett berg, det skriver Brita i ett blogginlägg från 2013.

"Vi gifte oss i juli 2011 på berget bakom vårt torp och hade bröllopsfest i trädgården."

Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari: Barn

Kalles son Glenn

2005 föddes Kalle Zackari Wahlströms första son, Glenn. Mamma till Glenn är journalisten Jonna Bergh.

Kalles och Britas barn Essa och Björn

2016 fick Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari sitt första gemensamma barn, dottern Essa. Tre år efter. närmare bestämt 2019, föddes sonen Björn.

Familj

Bror till Erik Haag

Kalle Zackari Wahlström är bror till programledaren Erik Haag. Han var tidigare gift med författaren Martina Haag. Idag är han gift med programledaren Lotta Lundgren.

Brita Zackari har föräldrar som båda var journalister. De är bosatta i Umeå, staden där Brita växte upp. Brita har en syster vid namn Anna-Carin Zackari.

Var bor Kalle och Brita?

Familjen Zackari-Wahlström bor på en gård från 1909 beläget i Sorunda i Sörmland.

Tidigare bodde de i ett radhus strax utanför Stockholm. De ägde även ett torp i Sörmland innan de köpte gården som idag blivit tv-kändis i och med programmet Hjälp, vi har köpt en bondgård!.

Hur mycket tjänar Kalle och Brita?

Enligt uppgifter som Familjeliv tagit del av hade Kalle Wahlström en fastställd förvärvsinkomst på 616 200 kronor 2022. Dividerat på årets tolv månader ger det en månadslön på 51 300 omkring kronor.

Han hade även ett överskott på 169 296 kronor.

Brita Zackari hade en fastställd förvärvsinkomst på 616 600 kronor 2022. Det resulterar i en månadslön på omkring 51 000 kronor. Även hon hade ett överskott. Det låg på 165 156 kronor.

/
/
/
/
stats