Pernilla Wahlgrens insikt på smekmånaden med Christian
Pernilla Wahlgrens insikt på smekmånaden med Christian - Foto: STELLA Pictures/Daniel Bengtsson, Instagram/@pernillawahlgren

Pernilla Wahlgrens insikt under smekmånaden med Christian

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit på en härlig smekmånad i Sri Lanka och Maldiverna. Under resans sista kväll fick Pernilla en insikt.


Den 13:e september gifte sig Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, för en andra gång. Paret bjöd på fest i dagarna tre i soliga Marbella. 

Bröllopet var väl dokumenterat och paret har delat med sig av bilder från festligheterna på Instagram. När bröllopshelgen var över hoppade paret på flyget för att åka på en efterlängtad bröllopsresa.

Pernilla och Christian flög till Sri Lanka, där de njöt av härliga stränder och av varandras sällskap. Sedan var det dags för nästa destination, nämligen Maldiverna. Paret delade med sig av bilder från resan och där syns även delar av kamerateamet från "Wahlgrens värld", som också är med på resan.

Pernilla och Christian gifte sig i Marbella den 13 september. Foto: STELLA Pictures

Följarnas ilska efter bilderna från smekmånaden 

Att kamerateamet var med på resan är något som flera följare reagerade på. I kommentarsfältet rullar det nämligen in kommentarer från personer som är upprörda över att kamerateamet från "Wahlgrens värld" fick följa med. 

"Inget illa menat, men hur orkar ni ha filmteam överallt? Har ni aldrig egentid?"

"Men SENÄLLA!! Inte ens smeknånad utan filmteam... Tänk, att gifta in sig i familjen W är att säga goodbye till allt vad privatliv och integritet heter…. Hur länge ska snubben stå ut??"

"Oavsett kontrakt så vill man väl ändå ha sin smekmånad helig…"

"Njut av varandra än att höra allt för media! Er kärlek upplevs som en affärsuppgörelse när ni gör såhär…"

"Nej men har ni filmteamet med på smekmånaden också?"

"Är ni aldrig utan kamerateam!?!"

Pernilla ger svar på tal 

Men enligt Pernilla och Christian är det inga konstigheter att filmteamtet var med på resan. I ett avsnitt av podden ”Wahlgren och Wistam” ger Pernilla och Christian en uppdatering från smekmånaden och då kommer ämnet på tal. 

– Vi har ju haft med oss Wahlgrens världteamet, vi har ju filmat även under smekmånaden. Vi har ju spelat in den här realityserien nu i över nio år och den följer ju mitt liv. Så för mig är det faktiskt inget konstigt, för att jag får ju bestämma själv, vi hade ju kunnat säga nej att vi vill vara på smekmånad privat, förklarar Pernilla i podden. 

– Men man lägger iallafall alltid ut på Instagram och de här människorna i teamet har varit med i nio år och jag älskar dem typ som mina barn. Jag dör för dem, de är så gulliga och du är så fin mot dem Chrille. Vi har det ju väldigt mysigt ihop, eller hur? 

Christian håller med och berättar att det faktiskt kändes sorgligt när kamerateamet skulle lämna dem. 

– Det var lite så när de åkte hem, vi stod ju och vinkade på vår stora altan när de flög iväg och det kändes faktiskt lite när de åkte, att det var lite tomt. För de är superhärliga, säger Christian och påpekar att man knappt märker av dem när de filmar. 

– När de flög iväg och vi såg dem, då kändes det lite som att det var våra barn som lämnade oss. Det var en liten tår i ögat nästan, avslutar Pernilla. 

Pernillas insikt under smekmånaden 

Smekmånaden var alltså både business och pleasure, halva resan filmades och andra halvan spenderade Pernilla och Christian ensamma för att avnjuta en lite mer traditionell smekmånad. 

På Instagram har paret delat med sig en del av hur de spenderade sina dagar på paradisön och det var allt från padel, till att cykla runt ön men också lite avkoppling och en hel del mat och dryck – de verkar helt enkelt haft det underbart! 

Sista kvällen på resan blev de nygifta paret överraskade av personalen på hotellet med en romantisk middag på stranden. 

”Sista kvällen på vår OTROLIGA Honeymoon överraskade fina Britt och gulliga personalen på Jawakara Maldives oss med DRÖMMIGASTE ensam-middagen på stranden - omringade av levande ljus och romantiskt pyntad sandstrand..!”

Kvällen var så speciell att hon hade velat dokumentera den romantiska stunden. Och grämde sig över att ”Wahlgrens värld”-teamet missade denna stund. 

”Och allt jag kunde tänka var ; VAR FAN ÄR FILMTEAMET?!!! Haha nej då . Vi har verkligen njutit av egentiden vi fått här sista dagarna, och har MASSA romantiskt innehåll till kommande säsongen, så ni kan vara lugna alla trogna ”Wahlgrens Värld-tittare”..!”, fortsätter hon inlägget. 

Paret har nu landat på svensk mark igen, men vi ser verkligen fram emot att se både bröllopet och smekmånaden på ˝Wahlgrens värld” i framtiden! 

MISSA INTE: 

Allt om Maria Malmer Stenergard: Familj, utbildning och make

Allt om Anna Anka: Barn, "Dum dummare" och David Johansson

/
/
/
stats