Tilde de Paula hyllas efter bilden på dottern Naemi: "Vilken dröm"

Tilde de Paula Eby dök upp på Elle-galans röda matta tillsammans med 18-årige dottern Naemi. Tilde passade på att dela bilder från duons förberedelser inför galan, något som tokhyllades på sociala medier.

Tilde de Paula Eby och dottern Naemi.
Bilderna på Tilde de Paula Eby och dottern Naemis förberedelser inför Elle-galan tokhyllas.

Den årliga Elle-galan gick av stapeln den 21 april och i vanlig ordning var röda mattan stjärnspäckad. Folkkära programledaren Tilde de Paula Eby dök upp på galan tillsammans med dottern Naemi, något som har skapat starka reaktioner på sociala medier.

Tilde de Paula Ebys fyra barn

Förutom dottern Naemi, har de Paula Eby ytterligare tre barn. Tillsammans med författaren Daniel Möllberg fick hon äldsta sönerna Elian och Zion. Med expojkvännen Fredrik Bjuhr fick Tilde dottern Naemi och med musikern och nuvarande maken Thomas de Paula Eby fick Tilde de Paula yngsta sonen Ilyah.

Barnen syns flitigt på Tilde de Paulas sociala medier och på dotterns 18 årsdag hyllade programledaren dottern med ett kärleksfullt inlägg på Instagram.

"18 år!!! Min lilla! Ingen som du älskling! Till oändligheten och vidare! Alltid! Grattis på födelsedagen", skrev hon.

Det tog inte lång tid innan följarna noterade likheten mellan mor och dotter.

"Lik sin mamma! Grattis", skriver en följare.

Bilden på mamma och dotter tokhyllas

Närmare tre månader efter 18 årsdagen gjorde Naemi galadebut. På tidningen Elles årliga modegala dök mor- och dotter-duon upp tillsammans på röda mattan, Tilde i en mörk avslappnad kreation och dottern Naemi i en champagnefärgad festblåsa dekorerad med blommor.

Innan galan delade Tilde de Paula Eby ett bildspel på förberedelserna inför galan med dottern, något som möttes med kärlek och lovord. Inlägget har i skrivande stund har över tusentals gillamarkeringar och över 240 kommentarer, där majoriteten hyllar tjejernas gala-looks.

"Åh vilken vacker dotter", skrev Isabella Löwengrip.

"Alltså hur ljuvliga!!! Och vilken dröm att få gå mor och dotter", skrev Anna Brolin.

"Wooooow!! Så vackra är ni!!", skrev Tildes make Thomas de Paula Eby.

"Sååå fina!!!", skrev Kristin Kaspersen.